Κάτια Ταραμπάνκο: «Έφτασα εδώ με την αξία μου και όχι στα γόνατα»

14:00 - 25/02/2024

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα η Κάτια Ταραμπάνκο. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η […] The post Κάτια Ταραμπάνκο: «Έφτασα εδώ με την αξία μου και όχι στα γόνατα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Ταραμπάνκο: Έφτασα εδώ με την αξία μου και όχι στα γόνατα

Σε μια… ιδιαίτερη δήλωση προχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ. Η Κάτια Ταραμπάνκο, ξεκαθάρισε πως για την μέχρι τώρα πορεία της στον χώρο της show biz στηρίχθηκε στις δικές της δυνάμεις και όχι… στα γόνατα. «Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που πορεύτηκαν σε αυτή τη ζωή και σε αυτές ... Περισσότερα To άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: Έφτασα εδώ με την αξία μου και όχι στα γόνατα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κάτια Ταραμπάνκο: Έφτασα εδώ με την αξία μου και όχι στα γόνατα

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε πρόσφατα για την καριέρα της και υποστήριξε ότι η ίδια έχει πορευτεί με την αξία της, σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου». Συγκεκριμένα, είπε: «Εύχομαι κάποια στιγμή οι δουλειές που θα κάνω στο μέλλον να επισκιάσουν τελείως τις δουλειές του GNTM και του Survivor. Ναι, υπήρξαν στη ζωή […] The post Κάτια Ταραμπάνκο: Έφτασα εδώ με την αξία μου και όχι στα γόνατα appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: Έφτασα εδώ με την αξία μου και όχι στα γόνατα

Τι δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ. Η Κάτια Ταραμπάνκο, ξεκαθάρισε πως για την μέχρι τώρα πορεία της στον χώρο της show biz στηρίχθηκε στις δικές της δυνάμεις και όχι… στα γόνατα. «Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που πορεύτηκαν σε αυτή τη ζωή και σε αυτές τις δουλειές με […] Το άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: Έφτασα εδώ με την αξία μου και όχι στα γόνατα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»