Σοκ στην Αθήνα: Βρέθηκε νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση στη Σόλωνος

19:58 - 26/02/2024

Ένα νεκρό έμβρυο βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2/2024) σε αποχέτευση στη Σόλωνος, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μπροστά στο μακάβριο εύρημα βρέθηκε εργαζόμενος που εκτελούσε τον καθαρισμό της αποχέτευσης επί της οδού Σόλωνος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νεκρό έμβρυο υπάρχει και ο ομφάλιος λώρος. Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση στη Σόλωνος – Οι πρώτες πληροφορίες

Ένα νεκρό έμβρυο βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, εργαζόμενος σε εταιρεία αποφράξεων εντόπισε μέσω κάμερας,… Το άρθρο Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση στη Σόλωνος – Οι πρώτες πληροφορίες εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Μακάβριο εύρημα στη Σόλωνος: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση

Στο σημείο ιατροδικαστής και δυνάμεις της αστυνομίας

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Σοκαριστικό εύρημα στη Σόλωνος: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Δευτέρας όταν ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως έχει εντοπιστεί η σορός ενός εμβρύου στο σύστημα αποχέτευσης κτηρίου στην οδό Σόλωνος.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση κτιρίου

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας καθώς την Δευτέρα (26/02/2024) εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε σύστημα αποχέτευσης επί της οδού Σόλωνος από υπάλληλο καθαριότητας. Συγκεκριμένα ο υπάλληλος καθαριότητας εντόπισε το νεκρό έμβρυο στο σύστημα αποχέτευσης ενός κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα επί της οδού Σόλωνος. Στη συνέχεια και αφού δεν είχε γίνει τίποτα, ειδοποίησε και τις Αρχές με την Αστυνομία να έχει φτάσει στο σημείο.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σοκαριστικό εύρημα στη Σόλωνος: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο στην αποχέτευση

Το νεκρό έμβρυο φέρεται να εντόπισε υπάλληλος καθαριότητας στο σύστημα αποχέτευσης κτηρίου επί της οδού Σόλωνος Νεκρό έμβρυο εντοπίστηκε στην αποχέτευση επί της οδού Σόλωνος με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο. Το νεκρό έμβρυο φέρεται να εντόπισε υπάλληλος καθαριότητας στο σύστημα αποχέτευσης του κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί που έχουν αποκλείσει τον χώρο και ερευνούν τη […] The post Σοκαριστικό εύρημα στη Σόλωνος: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο στην αποχέτευση appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)