Κώστας Α. Καραμανλής για Τέμπη: «Η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία»

09:37 - 28/02/2024

«Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν στην άμεση παραίτηση»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καραμανλής για τον έναν χρόνο Τέμπη: «Η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τα θύματα»

Ο Κώστας Καραμανλής, βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ήταν υπουργός Μεταφορών την περίοδο που έγινε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, εξέδωσε γραπτή δήλωση με την αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία. «Έναν χρόνο μετά, η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη» αναφέρει στη σχετική […] The post Καραμανλής για τον έναν χρόνο Τέμπη: «Η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τα θύματα» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Καραμανλής για Τέμπη: «Η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 νεκρούς»

«Η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών. Η δήλωση: «Ένα χρόνο μετά, η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση. Όμως, η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους, τους τραυματίες και τους επιβάτες που βίωσαν την τραγωδία, και βέβαια τους συγγενείς των θυμάτων. Κανένας δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνουν, έχουν και θα έχουν

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι