Παραλίγο «νέα Τέμπη» στις Αχαρνές – Αποφεύχθηκε «με ουρλιαχτά» η σύγκρουση δύο τρένων

09:58 - 06/03/2024

Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών κι όπως φαίνεται από τύχη δεν σημειώθηκε και δεύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα. Σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας «Τα Νέα», ένα συμβάν που σημειώθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 2023, στις 12:19, θέτει σε πλήρη αμφισβήτηση την εμπέδωση της ασφαλούς λειτουργίας όλων των εμπλεκομένων στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις. Το σοβαρό περιστατικό καταγράφηκε στον σταθμό […] The post Παραλίγο «νέα Τέμπη» στις Αχαρνές – Αποφεύχθηκε «με ουρλιαχτά» η σύγκρουση δύο τρένων appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παραλίγο νέα Τέμπη μέσα στην Αθήνα: Με ουρλιαχτά αποφεύχθηκε η σύγκρουση δύο τρένων

Νέα Τέμπη θα είχαμε και δεν θα είχαν αποφευχθεί αν δεν υπήρχαν ουρλαχτά. Παραμονές Χριστουγέννων ένα σοβαρό συμβάν σημειώθηκε στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Αττικής, με δύο τρένα να γλιτώνουν τη σύγκρουση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας «Τα Νέα», ένα συμβάν που σημειώθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 2023, στις 12:19, θέτει σε […] The post Παραλίγο νέα Τέμπη μέσα στην Αθήνα: Με ουρλιαχτά αποφεύχθηκε η σύγκρουση δύο τρένων appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Αχαρνές: Παραλίγο νέα Τέμπη τα Χριστούγεννα – Πώς αποφεύχθηκε η σύγκρουση δύο τρένων

Δύο τρένα λίγο έλειψε να συγκρουστούν στις Αχαρνές, με τα όσα αποκαλύπτονται να βάζουν σε σκέψεις, ένα χρόνο μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Αμαξοστοιχία παραβίασε το κόκκινο και παραλίγον να πέσει πάνω στο «ασημένιο βέλος», που βρισκόταν μπροστά… Τα τραγικά λάθη και οι εγκληματικές παραλείψεις φαίνεται πως συνεχίζονται, ακόμη και ένα χρόνο μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Στις Αχαρνές, όπως αποκαλύπτεται, δύο τρένα έφτασαν στα πρόθυρα σύγκρουσης, επειδή η μία αμαξοστοιχία παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Τα ουρλιαχτά που ακούγονταν από τον ασύρματο και οι μαρτυρίες των εμπλεκομένων στη συνέχεια, επιβεβαίωσαν μια σειρά από φόβους και σκέψεις. Οι δύο αμαξοστοιχίες κινούνταν στο ίδιο ρ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια κι έκλεισαν τον δρόμο – Δείτε βίντεο

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια – Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο – Πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη

Άρειος Πάγος: Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες – Τα 31 κόμματα που πήραν “πράσινο φως”

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι – Στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου

Κρατείται με εντολή Τασούλα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε άλλο βουλευτή