Συνάντηση Μητσοτάκη με πέντε γυναίκες για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

10:58 - 08/03/2024

Με πέντε γυναίκες συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα που απασχολούν σήμερα τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Στη συνάντηση μετείχαν η Μαυρόχη Καρμέλα, δικηγόρος στον Πειραιά, μέλος της ΜΚΟ WISTA Hellas που προωθεί την ισότητα των φύλων, μητέρα ενός […] Το άρθρο Συνάντηση Μητσοτάκη με πέντε γυναίκες για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με τη ροζ σημαία «ντύθηκε» η πρόσοψη του Δήμου Αθηναίων για την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών

Η πρόσοψη του Δημαρχείου της Αθήνας «ντύθηκε» νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (08.03.2024) με τη ροζ σημαία της Γεωργίας Λαλέ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. Το έργο της Γεωργίας Λαλέ, το οποίο αναπαριστά την ελληνική σημαία με ροζ χρώμα, είχε προκαλέσει τον περασμένο Δεκέμβριο αντιδράσεις από το υπουργείο Εξωτερικών όταν είχε είχε τοποθετηθεί ... Περισσότερα To άρθρο Με τη ροζ σημαία «ντύθηκε» η πρόσοψη του Δήμου Αθηναίων για την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Το μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη από τη φυλακή για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Το μήνυμα του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας μέσα από τη φυλακή, για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Με Κική Δημουλά η καλημέρα του Αρκά: Το σκίτσο-αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Τα λόγια της Κικής Δημουλά και το άγαλμα της "Βορείου Ηπείρου", το οποίο αναπαριστά μία γυναίκα με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, επέλεξε ο Αρκάς στο σκίτσο του για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Το μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας έστειλε το δικό της μήνυμα στις γυναίκες της χώρας της ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε συνεργασία με τη Χασεμιτική Αυλή ένα βίντεο με το οποίο στέλνει τις ευχές της για την ημέρα αυτή. “Για πάντα περήφανη για τις απίστευτες γυναίκες της […] The post Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Το μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Ivana Andrés, αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της ισπανικής εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, και η αρχηγός της Λεβάντε, Alba Redondo, θα απευθύνουν ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις των πολιτικών ομάδων. Η ποδοσφαιρική εθνική ομάδα γυναικών της Ισπανίας κέρδισε το […] The post Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Με τη ροζ σημαία «ντύθηκε» η πρόσοψη του Δήμου Αθηναίων για την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών

Η πρόσοψη του Δημαρχείου της Αθήνας «ντύθηκε» νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (08.03.2024) με τη ροζ σημαία της Γεωργίας Λαλέ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. Το έργο της Γεωργίας Λαλέ, το οποίο αναπαριστά την ελληνική σημαία με ροζ χρώμα, είχε προκαλέσει τον περασμένο Δεκέμβριο αντιδράσεις από το υπουργείο Εξωτερικών όταν είχε είχε τοποθετηθεί σε χώρο του Γενικού Προξενείου και τώρα κοσμεί το Δημαρχιακό μέγαρο για την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. Σήμερα, στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Αθηναίων για την Ημέρα των Γυναικών, η εικαστικός με την performance της ροζ σημαίας «έντυσε» την πρόσοψη του Δημαρχείου Αθηνών, με τη χρήση της τεχνολογίας 3D projection mapping. Με την έκθε

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Με επιτυχία η δράση της Δηµοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήµου Μουζακίου για την Παγκόσµια Ηµέρα της Γυναίκας

Με επιτυχία πραγµατοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου, η ενηµερωτική δράση που διοργάνωσε η Δηµοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήµου Μουζακίου σε συνεργασία µε το Κέντρο Κοινότητας, µε αφορµή την Παγκόσµια Ηµέρα της Γυναίκας. Τα µέλη της Δηµοτικής Επιτροπής Ισότητας, Φωτίου Ιουλία, Καπούλα Στέλλα, Κακαράντζα Άννα, Μπαλάσκα Αναστασία, Λάππας Ιωάννης, Σπανού Στέλλα, Αικατερίνη Ευαγγέλου-Κίσσα και ... The post Με επιτυχία η δράση της Δηµοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήµου Μουζακίου για την Παγκόσµια Ηµέρα της Γυναίκας first appeared on KARDITSA NEWS.

Διαβάστε το στο karditsanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά