Δένδιας: Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσω τη σκέψη μας για εθελοντική στράτευση των γυναικών

16:37 - 08/03/2024

Στο θέμα της εθελοντικής στράτευσης των γυναικών αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. Όπως είχε γράψει το Πρώτο Θέμα την περασμένη Κυριακή υπάρχει η σκέψη στο υπουργείο Εθνική Άμυνας, να μπορούν και οι γυναίκες σε εθελοντική βάση, να υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις Μιλώντας σε εκδήλωση του ΓΕΕΘΑ για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, είπε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιαστεί μαζί με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων μια αρχική σκέψη για το συγκεκριμένο θέμα. «Για το πώς μπορούμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο να εκμεταλλευτούμε το ανθρώπινο κεφάλαιο της πατρίδας μας, όχι μόνο στο επίπεδο των στελεχών μα

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δένδιας: Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσω τη σκέψη μας για εθελοντική στράτευση των γυναικών

«Όταν μιλάμε για τον Στρατό των πολιτών, καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ανακόλουθο να εξαιρέσεις τον μισό πληθυσμό από αυτή τη σκέψη», είπε ο υπουργός Άμυνας Στο θέμα της εθελοντικής στράτευσης των γυναικών αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. Όπως είχε γράψει το Πρώτο Θέμα την περασμένη Κυριακή υπάρχει η σκέψη στο υπουργείο Εθνική Άμυνας, να μπορούν και οι γυναίκες σε εθελοντική […] The post Δένδιας: Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσω τη σκέψη μας για εθελοντική στράτευση των γυναικών appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”