Κασσελάκης: «Ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με τα νόμιμα αστακοκάραβα από τα οποία έχω αποχωρήσει από το 2023» (Video)
16:09 - 12/03/2024
«Θα το έχετε καταλάβει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι. Γι’ αυτό άλλωστε ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με…
Το άρθρο Κασσελάκης: «Ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με τα νόμιμα αστακοκάραβα από τα οποία έχω αποχωρήσει από το 2023» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι – Ο Μητσοτάκης ασχολείται με αστακοκάραβα από τα οποία έχω αποχωρήσει
Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι. Γι’ αυτό άλλωστε ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το «ανακάλυψε» το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών».
Το άρθρο Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι – Ο Μητσοτάκης ασχολείται με αστακοκάραβα από τα οποία έχω αποχωρήσει εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr