«Κόβεται» η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ;
10:09 - 15/03/2024
Φουντώνουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες σχετικά με απομάκρυνση του ονόματος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ,…
Το άρθρο «Κόβεται» η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ; εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Προς έξοδο από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την ευρωβουλευτή Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με φόντο τα μαζικά e-mails σε αποδήμους και ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.
Πληροφορίες θέλουν την κ.…
Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Προς έξοδο από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΠληροφορίες ότι η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου θα είναι εκτός ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου τίθεται εκτός του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές 2024. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία, αλλά όλα δείχνουν πως ο πρωθυπουργός,Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει λάβει την απόφαση να μην συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά την υπόθεση με τη διαρροή των email ομογενών. Υπενθυμίζεται πως τη
Το άρθρο Πληροφορίες ότι η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου θα είναι εκτός ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΕξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία: Επανεξετάζεται η παρουσία της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μια δύσκολη απόφαση καλείται να πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος φαίνεται ότι σταθμίζει πολύ σοβαρά το «κόψιμο» της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr
Η κυρία Ασημακοπούλου έχει εμπλακεί στην υπόθεση με τα e-mail σε απόδημους Έλληνες εδώ και μέρες, ενώ για το θέμα έχει ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα του ΥΠΕΣ, αλλά και έρευνα από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που έχει αποστείλει ερωτήματα στην κυρία Ασημακοπούλου. Η κυρία Ασημακοπούλου για λόγους προστασίας της διαδικασίας δεν τοποθετείται περαιτέρω για την ουσία της υπόθεσης, ούτε για το αν έχει απαντήσει στην Αρχή υπό τον πρώην πρόε
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΑννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Αποσύρεται από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
Αποσύρεται από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στον απόηχο της υπόθεσης που αφορούσε τη μαζική αποστολή emails σε απόδημους Ελληνες από το γραφείο της. «Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας», […]
Διαβάστε το στο e-ptolemeos.grΑποσύρεται η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία
Την απόφαση να μη συμμετάσχει ως υποψήφια ευρωβουλευτής στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία «εάν δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως» το θέμα με τα emails προς τους αποδήμους, ανακοίνωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. «Καταθέτω σήμερα στην ΑΠΔΠΧ, όπως μου ζητήθηκε, στοιχεία που αφορούν στο γνωστό θέμα της αποστολής newsletter από το γραφείο μου. […]
Το άρθρο Αποσύρεται η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr