Τσίπρας προς Μητσοτάκη για Novartis: «Αν έχετε τα κότσια, εδώ είμαι – Να οδηγήσετε εμένα σε Ειδικό Δικαστήριο»
21:16 - 22/02/2020
Η μεγάλη πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ στο Φάληρο πραγματοποιείται αυτή την ώρα.
The post Τσίπρας προς Μητσοτάκη για Novartis: «Αν έχετε τα κότσια, εδώ είμαι – Να οδηγήσετε εμένα σε Ειδικό Δικαστήριο» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Αν έχεις τα κότσια, κόπιασε - Σε προκαλώ να με στείλεις στο ειδικό δικαστήριο
Σε μια συγκέντρωση με έντονο άρωμα... ΠΑΣΟΚ, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε πολλαπλά μηνύματα τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην εσωκομματική…
Διαβάστε το στο NewsBombΤσίπρας: «Αν έχετε τα κότσια κύριε Μητσοτάκη πηγαίνετε εμένα στη δικαιοσύνη»
Επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους επτά μήνες της διακυβέρνησής της, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤσίπρας σε Μητσοτάκη: Αν έχετε τα κότσια να πάτε εμένα σε ειδικό Δικαστήριο
Μύδρους κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε απόψε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάστε το στο lifo.gr