Σήμερα η κηδεία του 33χρονου που έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα

09:58 - 20/03/2024

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στον 33χρονο Μανώλη Κριτσωτάκη που «έσβησε» το βράδυ της περασμένης Κυριακής, κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού, όταν η ναυτική φωτοβολίδα που προσπάθησε να πυροδοτήσει, εξερράγη πάνω στο σώμα του. Η κηδεία του 33χρονου θα γίνει στις 15:00 στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, στον Άγιο […] Το άρθρο Σήμερα η κηδεία του 33χρονου που έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λασίθι: Οδύνη στην κηδεία του 33χρονου Μανώλη που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα

Το τελευταίο αντίο μέσα σε κλίμα οδύνης, είπαν συγγενείς και φίλοι στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι στον 33χρονο Μανώλη, ο οποίος σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα.Το τελευταίο αντίο μέσα σε κλίμα οδύνης, είπαν συγγενείς και φίλοι στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι στον 33χρονο Μανώλη, ο οποίος σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα.Συγκεκριμένα, κηδεία του 33χρονου τελέστηκε σήμερα (20/03) στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, στον Άγιο Νικόλαο, παρουσία της οικογένειάς του, συγγενών και φίλων. Ο νεαρός άνδρας, υπενθυμίζεται, πως έχασε τη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά