Λαμία: Ο πρώτος εκατομμυριούχος του Eurojackpot είναι Λαμιώτης! – Τι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες του τυχερού πρακτορείου (ΒΙΝΤΕΟ)

13:37 - 23/03/2024

Τρείς τυχερούς νικητές της δεύτερης κατηγορίας του Eurojackpot, που έγιναν πλέον εκατομμυριούχοι, ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση του παιχνιδιού. Μεταξύ των νικητών και ένας Ελληνας και μάλιστα Λαμιώτης, ο οποίος κερδίζει το ποσό των 986.995,20 ευρώ.Τα υπόλοιπα δύο νικητήρια δελτία κατατέθηκαν στη Γερμανία και τη Φιλανδία. Ρούλη Ντούβα και Γιώργος Ντούβας μιλούν στο Lamianow.gr Ο συμπολίτης μας, είναι ο πρώτος Έλληνας εκατομμυριούχος που του δημοφιλούς ευρωπαϊκού παιχνιδιού το οποίο έκανε πρεμιέρα μόλις πριν από δύο εβδομάδες και διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Μάλιστα το συγκεκριμένο ποσό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στην Λαμία στην εποχή του ευρώ. Ο τυχερός Λαμ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Talk of the town στη Λαμία ο εκατομμυριούχος του Eurojackpot – «Για έναν αριθμό, θα κέρδιζε 29 εκατ. ευρώ», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ

Μια μεγάλη επιτυχία, και μάλιστα ευρωπαϊκού βεληνεκούς, πανηγυρίζει το κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λαμία, όπου έπαιξε Eurojackpot ο πρώτος εκατομμυριούχος του παιχνιδιού στη χώρα μας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”