25η Μαρτίου: Παραδοσιακή συνταγή για μπακαλιάρο σκορδαλιά
22:37 - 24/03/2024
Παραδοσιακά την ημέρα του Ευαγγελισμού, δηλαδή στις 25 Μαρτίου σε κάθε σπίτι μπαίνει τηγάνι για παστό μπακαλιάρο, που συνοδεύεται φυσικά από σκορδαλιά. Διαβάστε τη συνταγή. Αυτά τα δυο πάνε μαζί γιατί ο μπακαλιάρος είναι πολύ αλμυρός και ανεβάζει την πίεση ενώ το σκόρδο την ρίχνει. Ο τρόπος παρασκευής είναι πολύ απλός, όμως το πιο βασικό […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 25η Μαρτίου: Παραδοσιακή συνταγή για μπακαλιάρο σκορδαλιά.
Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr