Τέμπη: Εγγύηση 700.000 ευρώ από κατηγορούμενο για την σύμβαση «717»

17:58 - 26/03/2024

Εγγύηση μαμούθ επιβλήθηκε σε ακόμα έναν κατηγορούμενο, τον τρίτο κατά σειρά, για την υπόθεση της σύμβασης 717 που αφορά στη σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου. Αμέσως μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος ο οποίος, όπως και οι προηγούμενοι δύο, προέρχεται από την ΕΡΓΟΣΕ, αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 700.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ κατηγορούμενος για την σύμβαση «717»

Τέμπη: Εγγύηση μαμούθ επιβλήθηκε σε ακόμα έναν κατηγορούμενο, τον τρίτο κατά σειρά για την υπόθεση της σύμβασης 717 που αφορά στη σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου. Αμέσως μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος ο οποίος, όπως και οι προηγούμενοι δύο, προέρχεται από την ΕΡΓΟΣΕ, αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 700.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από […] Το άρθρο Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ κατηγορούμενος για την σύμβαση «717» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σύμβαση 717: Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ κατηγορούμενος από τον ΕΡΓΟΣΕ

Συνεχίζονται ενώπιον της Ελληνίδας ευρωπαίας ανακρίτριας, Χριστίνας Σαλάππα, οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της σύμβασης «717» που αφορά στη σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου, η οποία συνδέεται με την τραγωδία των Τεμπών. Συνεχίζονται ενώπιον της Ελληνίδας ευρωπαίας ανακρίτριας, Χριστίνας Σαλάππα, οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της σύμβασης «717» που αφορά στη σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου, η οποία συνδέεται με την τραγωδία των Τεμπών. Συγκεκριμένα, σήμερα (έπειτα τις απολογίες την περασμένη εβδομάδα δυο κατηγορουμένων στους οποίους επιβλήθηκαν εγγυοδοσίες που ξεπερνά το 1 εκατ. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ υπάλληλος της ΕΡΓΟΣΕ για την σύμβαση «717»

Με χρηματική εγγύηση 700 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο τρίτος κατηγορούμενος που απολογήθηκε στην… Το άρθρο Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ υπάλληλος της ΕΡΓΟΣΕ για την σύμβαση «717» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Σύμβαση 717: Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ κατηγορούμενος από τον ΕΡΓΟΣΕ

Συνεχίζονται ενώπιον της Ελληνίδας ευρωπαίας ανακρίτριας, Χριστίνας Σαλάππα, οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της σύμβασης «717» που αφορά στη σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου, η οποία συνδέεται με την τραγωδία των Τεμπών. Συγκεκριμένα, σήμερα (έπειτα τις απολογίες την περασμένη εβδομάδα δυο κατηγορουμένων στους οποίους επιβλήθηκαν εγγυοδοσίες που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ), ένας […] The post Σύμβαση 717: Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ κατηγορούμενος από τον ΕΡΓΟΣΕ appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Άρειος Πάγος: Ώρα αποφάσεων για τους Σπαρτιάτες – Το σενάριο για διπλές κάλπες στις 9 Ιουνίου

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Καιρός: Πέντε μετεωρολόγοι προβλέπουν κακοκαιρία την Μεγάλη Βδομάδα