Κολωνός 12χρονη: «Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου»

13:37 - 27/03/2024

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 12χρονης της δυσώδους υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσής στον Κολωνό.  Το κορίτσι, 13 χρονών σήμερα, μίλησε το απόγευμα της Τρίτης 26/03, σε εκδήλωση που…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κολωνός: Ξεσπά η 12χρονη για τον Μίχο - "Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί αυτό το τέρας μπροστά μου - Η μαμά μου είναι αθώα"

Το 12χρονο κορίτσι - θύμα κακοποίησης στον Κολωνό μιλά για τον Μίχο και τονίζει ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κολωνός 12χρονη: «Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 12χρονης της δυσώδους υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσής στον Κολωνό.  Το κορίτσι, 13 χρονών σήμερα, μίλησε το απόγευμα της Τρίτης 26/03, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης προς το παιδί και την οικογένειά του, σε αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Τα όσα είπε, δημοσιοποίησε με ανάρτησή της στα social […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Κολωνός: «Η μαμά μου είναι αθώα – Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από από την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Δύο ημέρες πριν την απόφαση της δικαιοσύνης για τον Ηλία Μίχο, ξεσπά η μητέρα με πυρά κατά του ίδιου αλλά και η 12χρονη λύνει τη σιωπή της. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της 12χρονης μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης […] Το άρθρο Κολωνός: «Η μαμά μου είναι αθώα – Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει