Πρόταση δυσπιστίας - Καραμανλής: Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι, δεν θα κρυφτώ από καμία ασυλία - Δείτε live

21:00 - 27/03/2024

"Από τον Οκτώβριο είχα ζητήσει να καταθέσουν πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη" υποστήριξε ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρόταση δυσπιστίας: Στο βήμα ο Κώστας Καραμανλής – «Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Στο βήμα της Βουλής βρίσκεται ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μιλώντας για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης. Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επί θητείας του οποίου συνέβη η τραγωδία των Τεμπών και λόγω της οποίας είχε υποβάλει την παραίτησή του, ζήτησε να μιλήσει για να απαντήσει […] Το άρθρο Πρόταση δυσπιστίας: Στο βήμα ο Κώστας Καραμανλής – «Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Καραμανλής: «Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» (video)

Ο Κ. Καραμανλής έδωσε εξηγήσεις για τους χειρισμούς του ως πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αναφορικά με την τραγωδία των Τεμπών. Στη Βουλή μίλησε ο Κώστας Καραμανλής για τα Τέμπη στο πλαίσιο της πρότασης δυσπιστίας που κατατέθηκε από κόμματα της αντιπολίτευσης. Ο βουλευτής της ΝΔ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τους χειρισμούς του όσον αφορά […] The post Καραμανλής: «Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Κώστας Καραμανλής: Δεν κρύβομαι, δεν κρύφτηκα και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία

«Δεν κρύβομαι, δεν κρύφτηκα και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία», τόνισε ο Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Aντιπολίτευση κατά της Kυβέρνησης.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κώστας Αχ. Καραμανλής για Τέμπη: Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία

«Δεν υπάρχει κανείς άλλος σε αυτή την αίθουσα που να επιθυμεί να λάμψει η αλήθεια περισσότερο από εμένα. Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» είπε από το βήμα της Βουλής κατά την ομιλία του, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής, στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ. Είπε, ακόμη: «(…) Η τραγωδία των Τεμπών γίνεται καθημερινά αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης (…) Ποτέ δεν επιδιώξαμε την φυσική εξόντωση των πολιτικών μας αντιπάλων, σε περιπτώσεις όπως αυτές με τις τραγωδίες με τη Μάνδρα και το Μάτι» είπε ο ίδιος, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κώστας Καραμανλής: Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» είπε στην ομιλία του στη βουλή ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας για την τραγωδία των Τεμπών. Ο κ.Καραμανλής αναφέρθηκε στις προσωπικές επιθέσεις που έχει δεχθεί τον τελευταίο χρόνο, υποστήριξε […] The post Κώστας Καραμανλής: Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Διαβάστε στην Απογευματινή: Ο Κασσελάκης ανακάλυψε την... πυρίτιδα - Καλά νέα από το υπουργείο Εργασίας, ανεβαίνουν τα ποσά για το εφάπαξ, μπουνιές και χυδαιότητες στη Βουλή, off οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές

Ξυλοδαρμός στην Βουλή: Με 10 χρόνια φυλακή κινδυνεύει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος - Στη ΓΑΔΑ πέρασε το βράδυ, σήμερα η απολογία του

Επιχείρηση “Βορράς” από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει ευρωεκλογών - Στο Μαξίμου σήμερα οι βουλευτές της ΝΔ σε Θεσσαλία, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Premier League: Νίκη εξάδας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ήττα... πισωγύρισμα για την Νιουκάστλ

Έβερτον - Λίβερπουλ 2-0: Ονείρωξη για τα "ζαχαρωτά", στερούν το πρωτάθλημα από τη συντοπίτισσα

Αλέξης Κούγιας: Συγκίνησε την Έλενα Παπαβασιλείου - "Με έσωσε συγγενής σας"