Πάτρα: Από θαύμα γλύτωσε μαθητής που υπέστη ηλεκτροπληξία μέσα στο σχολείο

09:09 - 28/03/2024

Ενιωσε το ρεύμα να τον διαπερνά, και να καίγεται το σώμα του

Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

Από θαύμα σώθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία καθώς ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκροτήματος που φοιτά. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη», ο 17χρονος κατέβαινε την ώρα διαλείμματος μαζί με άλλους συμμαθητές του στο προαύλιο. Το κουτί βρισκόταν στο πλάι της κλίμακας σε ύψος […] The post Πάτρα: Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πάτρα: Από θαύμα γλύτωσε μαθητής που υπέστη ηλεκτροπληξία μέσα στο σχολείο

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύμα το πρωί της Τετάρτης στο Λύκειο Δεμενίκων όταν μαθητής της Γ Λυκείου, 17 ετών, υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο “κουτί” στις σκάλες του σχολικού συγκροτήματος. Ο 17χρονος Ηλίας (τα πλήρη στοιχεία του στην διάθεσή μας) κατέβαινε εκείνη την στιγμή (ώρα διαλείμματος) μαζί με άλλους συμμαθητές του στο προαύλειο. Και ενώ το κουτί βρίσκεται στο πλάι της κλίμακας σε ύψος περίπου 1,8 μέτρα, το καλώδιο είχε περιέργως βγει εκτός, ήταν γυμνό και ήταν σε χαμηλότερο ύψος. Το χέρι του Ηλία το ακούμπησε και ο μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία. Για καλή του τύχη η επαφή με το καλώδιο ήταν αστραπιαία και σε σημείο που απέφυγε

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στη σκάλα του σχολείου του

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί κάποια βλάβη από το ρεύμα που τον χτύπησε Γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο κουτί στις σκάλες του Λυκείου Δεμενίκων ακούμπησε το πρωί της Τετάρτης ένας 17χρονος μαθητής στην Πάτρα με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία. Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, όταν ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου κατέβαινε […] The post Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στη σκάλα του σχολείου του appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sinidisi.gr

Δυτική Ελλάδα «κλήρωσε» το «φύλλο πορείας» του Αυγενάκη

Πρωτιά «Συμμαχίας» στις εκλογές για το ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

Παρά τα «καλάθια»… ακριβότερο το Πάσχα - Τι αναφέρει ο Πρόεδρος των καταναλωτών Αιτωλοακαρνανίας

"Τρύπα στην γεωγραφία" των μεγάλων έργων η Αιτωλοακαρνανία

Ποταμούλα Αγρινίου: «Έφυγε» η αιωνόβια γιαγιά Σοφία Γκέκα

Πάσχα στο Αγρίνιο τη δεκαετία του 1950