«Συγγνώμη, την είχα σαν κόρη μου, δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό», λέει ο πατέρας του δράστη από τους Αγιους Ανάργυρους

15:09 - 02/04/2024

Ο δράστης μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε - Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο

Διαβάστε Περισσότερα στο e-daily.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Συγγνώμη, την είχα σαν κόρη μου, δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό», λέει ο πατέρας του δράστη

Συγγνώμη από την οικογένεια του 28χρονου θύματος, ζήτησε ο πατέρας του 39χρονου ο οποίος δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους. Ο πατέρας του δράστη του άγριου εγκλήματος, μίλησε στο Star και ανέφερε «έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, την λάτρευα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα». Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του Ο δράστης μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε. Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών. Την κάρφωνε απανωτά στην πλάτη και φώναζε «θα σε σκοτώσω» Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί και η περιγραφή αυτόπτη μ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-daily.gr

Σαν σήμερα: Το όνομα που είναι ο φόβος και ο τρόμος των ναυτικών

Φοβάσαι να γυρίσεις μόνη σπίτι; Η εφαρμογή που σου δείχνει τον πιο ασφαλή δρόμο

Τι είναι το swipe fatigue που κάνει το dating να μην έχει πια ενδιαφέρον;

Signature scent: πώς να βρεις το άρωμα που ταιριάζει άψογα στο δέρμα σου

Ζώδια Εβδομάδας: Συναίσθημα, ξεκαθαρίσματα και απρόσμενες ανατροπές λίγο πριν την αλλαγή χρονιάς

Τα ζώδια σήμερα 22/12: Σήμερα κάτι ξεκαθαρίζει