Τζώνυ Βαβούρας: Η πρώην σύζυγός μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία - Τρέχω χρόνια στα δικαστήρια [βίντεο]

17:09 - 08/04/2024

Ο Τζώνυ Βαβούρας μίλησε για έναν δύσκολο γάμο και ένα δύσκολο διαζύγιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόνι Βαβούρας: Η πρώην σύζυγός μου, μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία εδώ και πέντε χρόνια

Για τον καλό του φίλο Γιάννη Γιοκαρίνη και την περιπέτεια που είχε πρόσφατα με την Δικαιοσύνη όταν κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία μίλησε ο Τζόνι Βαβούρας. Η περιπέτεια του Γιάννη Γιοκαρίνη έληξε αθωωτικά και λίγο μετά την δικαστική απόφαση ο γνωστός καλλιτέχνης βγήκε από τα δικαστήρια αγκαλιά με τη σύζυγο του η οποία είχε ανακαλέσει τις αναφορές της. O Τζόνι Βαβούρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως εδώ και πολλά χρόνια στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του. «Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι φίλος μου και συνεργάτης πολλά χρόνια, δεν είχα ποτέ γνώση ότι έχει βίαιη συμπεριφορά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω αυτό το πράγμα. Σε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις