Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

08:46 - 10/04/2024

Ύστερα από μήνυση που έγινε σε βάρος του, ο Αχιλλέας Μπέος συνελήφθη.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Στη σύλληψη του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου προχώρησε η αστυνομία αργά το βράδυ της Τρίτης μετά από μήνυση που κατέθεσε… Το άρθρο Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Βόλος: Συνελήφθη ο Μπέος… (video)

Βόλος: Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος μετά από μήνυση δημοτικού συμβούλου. Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Γαργάλας. Αφέθηκε όμως στη συνεχεία ελεύθερος…

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Mπέος

Στη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας για απειλή. Ο Κώστας Γαργάλας που βρέθηκε χθες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον δημοτικό σύμβουλο του Μπέου, Βασίλη Ζαχείλα, δέχτηκε φραστική επίθεση. «Εσύ βάλε μυαλό» […] The post Συνελήφθη ο Αχιλλέας Mπέος appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Στη σύλληψη του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές, μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας για απειλή. Σύμφωνα με το gegonota.news, ο κ. Γαργαλάς που βρέθηκε χθες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον δημοτικό σύμβουλο Μπέου, τον […] Το άρθρο Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

ΜΕΓΑΣ ΘΡΥΛΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε αυτό που άξιζε

ΜακΚίσικ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε»

Μπαρτζώκας: «Στα επόμενα ματς θα μπούμε με τη λογική ότι η σειρά είναι στο 0-0»

Ευρωλίγκα: Το πανόραμα των πλέι οφ - Μπρέικ από Ολυμπιακό, Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε!

Premier League: Η Έβερτον άφησε «ξερή» την Λίβερπουλ (2-0)