Άγριο έγκλημα στην Ηλιούπολη - Μητέρα και γιος νεκροί σε διαμέρισμα

23:46 - 10/04/2024

Άγριο έγκλημα στην Ηλιούπολη - Μητέρα και γιος νεκροί σε διαμέρισμα 10/04/2024 Αντιμέτωπα με ένα άγριο έγκλημα βρίσκονται τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην Ηλιούπολη, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (10/4) εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου νεκροί μία γυναίκα 60 ετών καθώς και ο γιος της. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο άνθρωποι έφεραν τραύμα από όπλο, ενώ στον χώρο εντοπίστηκε και μία καραμπίνα. Tα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι μητέρα και γιος ήταν νεκροί εδώ και μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος εντοπίστηκαν νεκροί, με τραύματα από σφαίρες

Νεκροί από πυροβολισμό βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης μια 63χρονη γυναίκα με τον 36χρονο γιο της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη. Ειδικά, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Θερμοπυλών. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία που έγινε από γείτονες για ανυπόφορη δυσοσμία. […] Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος εντοπίστηκαν νεκροί, με τραύματα από σφαίρες on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Ηλιούπολη: Άγριο έγκλημα – Μητέρα και γιος νεκροί από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα

Αντιμέτωπα με ένα άγριο έγκλημα βρίσκονται τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στην Ηλιούπολη καθώς το βράδυ της Τετάρτης (10/4) εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου νεκροί μία γυναίκα 60 ετών καθώς και ο γιος της, περίπου 36 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο άνθρωποι έφεραν τραύμα από καραμπίνα στο κεφάλι, ενώ στον χώρο, μακριά από τις σορούς, εντοπίστηκε μία καραμπίνα με τους αστυνομικούς να εξετάζουν αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος. Όπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές, οι δύο σοροί έγιναν αντιληπτές από τη μυρωδιά με αποτέλεσμα να κληθεί κλειδαράς και οι αστυνομικοί να βρεθούν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μάνα και γι

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»