«Γιατί μου λες ψέματα; γιατί δεν με θέλεις;» – Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην Κυριακή
23:58 - 11/04/2024
«Γιατί μου λες ψέματα; Γιατί δεν με θέλεις; Παρακαλώ σκέψου τα λίγο», αναφέρει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα σε οκτασέλιδη επιστολή που της είχε στείλει. Η νέα επιστολή, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star, αποκαλύπτει πόσο χειριστικός ήταν ο δράστης απέναντι στην 28χρονη και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να περάσει το δικό […]
Το άρθρο «Γιατί μου λες ψέματα; γιατί δεν με θέλεις;» – Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην Κυριακή εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Γιατί μου λες ψέματα; γιατί δεν με θέλεις;» – Η επιστολή που έλαβε η Κυριακή από το δολοφόνο της
Η άτυχη 28χρονη την ώρα που πήγε στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων είχε στα χέρια της μια επιστολή που της είχε στείλει ο 39χρονος δράστης.
Διαβάστε το στο in.gr«Γιατί μου λες ψέματα; γιατί δεν με θέλεις;» – Η επιστολή που έλαβε η Κυριακή από το δολοφόνο της
Η άτυχη 28χρονη την ώρα που πήγε στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων είχε στα χέρια της μια επιστολή που της είχε στείλει ο 39χρονος δράστης.
Διαβάστε το στο tanea.gr