Απεργία 17 Απριλίου: Τι ώρα είναι οι συγκεντρώσεις – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

15:00 - 15/04/2024

Απεργία 17 Απριλίου: «Ρολά κατεβάζει» η χώρα την Τετάρτη 17 Απριλίου, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ, ζητώντας αυξήσεις στους μισθούς και επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, αλλά και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Την συμμετοχή τους στην απεργία ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Σιδηρόδρομο, στην Αττική, ενώ […] The post Απεργία 17 Απριλίου: Τι ώρα είναι οι συγκεντρώσεις – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απεργία 17 Απριλίου: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Απεργία 17 Απριλίου: Σε «απεργιακό κλοιό» θα βρεθεί η χώρα την Τετάρτη 17 Απριλίου λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ. Απεργία 17 Απριλίου: Μετρό- Ηλεκτρικός -Τραμ Χωρίς μετρό και Ηλεκτρικό θα μείνει η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις για το πώς θα […] Το άρθρο Απεργία 17 Απριλίου: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

17 Απριλίου απεργία ΓΣΕΕ: Τί ώρα και που γίνονται συγκεντρώσεις και πορείες, πως κινούνται τα ΜΜΜ

Ο eretikos.gr συμμετέχει στην απεργία των ΜΜΕ. Αυτό το δημοσίευμα είναι η εξαίρεση και αυτό γίνεται για να ενημερωθούν οι πολίτες για την απεργία των ΜΜΕ και κυρίως για τις συγκεντρώσεις και τις πορείες των απεργών της Τετάρτης. Υπενθυμίζεται ότι  τη γενική απεργία κήρυξε η ΓΣΕΕ. Συγκεκριμένα απεργούν σήμερα Τρίτη για 24 ώρες οι εργαζόμενοι […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/4/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 134 (VIDEO)

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 (VIDEO)

ΣΑΣΜΟΣ: Η Αργυρώ θέτει τελεσίγραφο στον Αστέρη για τη Σάντρα

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Ο Νικόλας προβληματίζεται με την απογοήτευση της Πέρσας