ΔΕΗ: Φωτοβολταϊκά συστήματα σε 12 ή 24 άτοκες δόσεις

15:00 - 18/04/2024

Tη δυνατότητα να αποκτήσουν σε 12 ή 24 άτοκες δόσεις φωτοβολταϊκό σύστημα στο σπίτι δίνει η ΔΕΗ στους καταναλωτές, διευκολύνοντας τα νοικοκυριά να υιοθετήσουν βιώσιμες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις. Συγκεκριμένα, με τις ολοκληρωμένες λύσεις οικιακών φωτοβολταϊκών ΔΕΗ myEnergy SolarNet+ and ΔΕΗ myEnergy SolarNet Save, η ΔΕΗ προσφέρει σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα 12 ή ... Περισσότερα To άρθρο ΔΕΗ: Φωτοβολταϊκά συστήματα σε 12 ή 24 άτοκες δόσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πέννυ Ρόγκα: Δεν φοβήθηκα τον καρκίνο, ήμουν σίγουρη ότι θα τον νικήσω – Ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα της ζωής μου

Κυψέλη: Σοκάρει ο πατέρας του 28χρονου που έδειρε υπάλληλο καθαριότητας και αναζητείται – «Θα μου πάνε φυλακή τον γιο για 2 ψιλομπουνιές;»

Mad Video Music Awards 2025: Η Αναστασία εντυπωσιάζει ξανά – Το act με Μαρίνα Σάττι, Γωγώ Τσαμπά και το δώρο στους fans της

Ο Τι Τζέι Σορτς «προανήγγειλε» τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό: «Ίσως το τελευταίο μου ματς στο Παρίσι, δεν είναι μυστικό»

MasterChef 2025: Απόψε ο τρίτος και τελευταίος ημιτελικός για να μάθουμε τους δύο φιναλίστ του τελικού

Πετρολούκας Χαλκιάς: Το συγκινητικό «αντίο» στον σπουδαίο μουσικό με κλαρίνα και παραδοσιακά τραγούδια στη Μητρόπολη Αθηνών