Ολόκληρο το υπόμνημα της ΝΔ στον Άρειο Πάγο για τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις ευρωεκλογές

19:46 - 20/04/2024

Το υπόμνημα των 37 σελίδων συνοδευεται και από έναν παράρτημα 200 σελίδων με στοιχεία. Το υπόμνημα που κατέθεσε σήμερα Σάββατο (20.4.2024) στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές, έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία, [...]

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ΝΔ ζητά τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές με υπόμνημα στον Άρειο Πάγο

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για τη μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου κατέθεσε σήμερα (20.04.2024) η Νέα Δημοκρατία. Με το εν λόγω υπόμνημα που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, 37 σελίδων ζητά τον αποκλεισμό των «Σπαρτιατών» από την εκλογική διαδικασία, επικαλούμενη τον νόμο για την «πραγματική ηγεσία» ... Περισσότερα To άρθρο Η ΝΔ ζητά τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές με υπόμνημα στον Άρειο Πάγο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Υπόμνημα της ΝΔ για τους «Σπαρτιάτες» στον Άρειο Πάγο: Ζητά τον αποκλεισμό τους από τις ευρωεκλογές

Η Νέα Δημοκρατία στο υπόμνημά της στον Άρειο Πάγο τάσσεται κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Eυρωεκλογές. Μέσω του υπομνήματος ζητά τον αποκλεισμό του κόμματος των Σπαρτιατών από την εκλογική διαδικασία, επικαλούμενη το νόμο για την «πραγματική ηγεσία» των κομμάτων. Υποστηρίζει ότι ο αυτή ασκείται από τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη […] Το άρθρο Υπόμνημα της ΝΔ για τους «Σπαρτιάτες» στον Άρειο Πάγο: Ζητά τον αποκλεισμό τους από τις ευρωεκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ευρωεκλογές 2024: Υπόμνημα ΝΔ στον Άρειο Πάγο για τον αποκλεισμό των «Σπαρτιατών»

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για τη μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου κατέθεσε σήμερα (20.04.2024) η Νέα Δημοκρατία. Με το εν λόγω υπόμνημα στον Άρειο Πάγο στο που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, 37 σελίδων, ζητά τον αποκλεισμό των «Σπαρτιατών» από την εκλογική διαδικασία, επικαλούμενη τον νόμο για την «πραγματική […] The post Ευρωεκλογές 2024: Υπόμνημα ΝΔ στον Άρειο Πάγο για τον αποκλεισμό των «Σπαρτιατών» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok