Ιαπωνία: Συνετρίβησαν δύο ελικόπτερα που συμμετείχαν σε ανθυποβρυχιακή άσκηση
06:37 - 21/04/2024
Φως στα αίτια του δυστυχήματος θα ρίξουν οι δύο καταγραφείς δεδομένων πτήσης, οι οποίοι έχουν ανακτηθεί, σύμφωνα με ιαπωνικά δημοσιεύματα.
Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιαπωνία: Συντριβή δύο ελικοπτέρων του ναυτικού
Δύο ελικόπτερα του ιαπωνικού πολεμικού ναυτικού συνετρίβησαν χθες Σάββατο ανατολικά της νήσου Τορισίμα, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Μινόρου Κιχάρα.
Τα ελικόπτερα SH-60K, έκαστο με τέσσερα μέλη πληρώματος, συμμετείχαν σε νυχτερινή ανθυποβρυχιακή άσκηση όταν χάθηκαν τα ίχνη τους υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Ο υπουργός Άμυνας της Ιαπωνίας ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου πως έχει εντοπιστεί ένας νεκρός, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για να εντοπιστούν οι επτά αγνοούμενοι στρατιωτικοί. Τόνισε επίσης πως θεωρεί πιθανό το σενάριο σύγκρουσης των δύο ελικοπτέρων.
Φως στα αίτια του δυστυχήματος θα ρίξουν οι δύο καταγραφείς δεδομένων πτήσης, οι οποίοι έχουν ανακτηθεί, σύμφωνα με ιαπωνι
Διαβάστε το στο militaire.grΙαπωνία: Συντριβή δύο ελικοπτέρων που συμμετείχαν σε άσκηση
Δύο ελικόπτερα του ιαπωνικού πολεμικού ναυτικού συνετρίβησαν χθες Σάββατο (20/4) ανατολικά της νήσου Τορισίμα
Διαβάστε το στο fosonline.gr