ΠΑΣ Γιάννινα: Αποχώρησε ο Γρηγορίου – Γεωργουλόπουλος έως το τέλος της σεζόν

09:53 - 22/04/2024

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού. Ο στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα για παραμονή στην κατηγορία δεν επετεύχθη και ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των play out. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού σε αυτά τα δύο παιχνίδια, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γρηγορίου, με Γεωργουλόπουλο στο φινάλε των playouts

Ο Γιώργος Γεωργουσόπουλος θα καθοδηγήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα δύο τελευταία -διαδικαστικού χαρακτήρα για τον σύλλογο- παιχνίδια των playouts της Stoiximan Super League. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Μιχάλη Γρηγορίου είναι αυτός που θα αναλάβει να κλείσει τη φετινή σεζόν ως τεχνικός ηγέτης, μετά από την παραίτηση που υπέβαλε ο 51χρονος προπονητής. Ο Μιχάλης Γρηγορίου […] The post Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γρηγορίου, με Γεωργουλόπουλο στο φινάλε των playouts appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

ΠΑΣ Γιάννινα: Γεωργουλόπουλος με βοηθό Ανθυμιάδη υπηρεσιακοί ως το τέλος της σεζόν

Η νέα σεζόν δεν θα βρει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Stoiximan Super League, αφού δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. The post ΠΑΣ Γιάννινα: Γεωργουλόπουλος με βοηθό Ανθυμιάδη υπηρεσιακοί ως το τέλος της σεζόν appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν ο Γρηγορίου, ανέλαβε ο Γεωργόπουλος μέχρι το τέλος της σεζόν

Οριστικοποιήθηκε το τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα για τις δύο τελευταίες, διαδικαστικές, αγωνιστικές των playouts της Stoiximan Super League. Η νέα σεζόν δεν θα βρει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Stoiximan Super League, αφού δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Πλέον, τα παιχνίδια των playouts είναι διαδικαστικά για τους Ηπειρώτες. Κίνητρο δεν υπάρχει και απλώς οι […] The post ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν ο Γρηγορίου, ανέλαβε ο Γεωργόπουλος μέχρι το τέλος της σεζόν appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Γρηγορίου, με Γεωργουλόπουλο στο φινάλε των playouts

Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο έμπειρος τεχνικός παραιτήθηκε αμέσως μετά τη νέα ήττα, με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο να τον αντικαθιστά ως υπηρεσιακός στο φινάλε των playouts. Ο Γιώργος Γεωργουσόπουλος θα καθοδηγήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα δύο τελευταία -διαδικαστικού χαρακτήρα για τον σύλλογο- […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»