Ηγετικά στελέχη οργανωμένων οπαδών στους συλληφθέντες για την δολοφονία του αστυνομικού στου Ρέντη

18:39 - 22/04/2024

Ταυτοποιήθηκε και DNA από καμένα ρούχα που είχαν βρεθεί στις τουαλέτες του κλειστού γυμναστηρίου

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στον Εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη

Στον εισαγγελέα μεταφέρονται οι 67 συλληφθέντες που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδης στου Ρέντη. Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη επιβιβάστηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης (23.4.2024) σε πέντε λεωφορεία της αστυνομίας και πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα.  Περισσότερα σε λίγο ... Περισσότερα To άρθρο Στον Εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων και πλημμελημάτων στους συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Για σωρεία κακουργημάτων (12) και πλημμελημάτων ασκήθηκε ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη και άλλες αξιόποινες πράξεις. Η ποινική δίωξη για τη δολοφονία του αστυνομικού, στο Ρέντη, αφορά τα εξής αδικήματα:  -Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (πέντε άτομα)  -Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.  -Ανθρωποκτονία ... Περισσότερα To άρθρο Ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων και πλημμελημάτων στους συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Λυγγερίδης: Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού

Χθες, πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 60 συλλήψεις με τους αστυνομικούς να επιχειρούν σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου

Διαβάστε το στο in.gr

Δεκάδες συλλήψεις για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ στο Ρέντη

Ερευνες σε δεκάδες σπίτια αλλά και χώρους που σχετίζονται με άτομα που εμπλέκονται. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα για να τους αποδοθούν κατηγορίες.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Στον εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες για την δολοφονία Λυγγερίδη

Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα μεταφέρθηκαν από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οι συλληφθέντες που σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Οι εμπλεκόμενοι σε αρκετά περιστατικά οπαδικής βίας αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθούν για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Ειδικά από τα 67 άτομα που […] Στον εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες για την δολοφονία Λυγγερίδη on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι 60 συλληφθέντες οπαδοί για την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό

τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκαν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας οι 60 συλληφθέντες , οπαδοί ομάδας , που συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομίας ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Λυγγερίδη (vid)

Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα μεταφέρθηκαν από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οι 67 συλληφθέντες που σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Οι εμπλεκόμενοι σε αρκετά περιστατικά οπαδικής βίας αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθούν για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Δύο ποδοσφαιριστές της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό

Super League: Ο Άρης έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό (1-1) στο Χαριλάου

Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: Το βίντεο που βοήθησε τις Αρχές στην ταυτοποίηση των συλληφθέντων

Super League: Αγγίζει τον δεύτερο σερί πρωτάθλημα η ΑΕΚ μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Κομισιόν κατατάσσει την Ελλάδα 18η στην διοχέτευση κονδυλίων στην Υγεία από το Ταμείο Ανάκαμψης»

Για κακούργημα διώκεται ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος