Μπέος: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μου είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»
20:00 - 22/04/2024
Ο δήμαρχος Βόλου καταγγέλλει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για «ανεξήγητη εμμονή» και «πραγματικό κόλλημα» μαζί του - Το ερμηνεύει μεταξύ άλλων και ως «σεξουαλική παρενόχληση», που όπως λέει «δεν θέλει να το πιστέψει»
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»
Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τον διάλογο που είχε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στα δικαστήρια στον Βόλο. Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος έκανε λόγο για σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και ανάρτησε τον σύντομο διάλογο που είχαν, ενώ εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος. Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου έχει ως εξής: «Μετά ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑχιλλέας Μπέος – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η στιγμή της συνάντησής τους σε βίντεο – Του είπε ή όχι «γεια σου κούκλε»;
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου,
To άρθρο Αχιλλέας Μπέος – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η στιγμή της συνάντησής τους σε βίντεο – Του είπε ή όχι «γεια σου κούκλε»; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑχιλλέας Μπέος: Η Κωνσταντοπούλου μου είπε, "γεια σου κούκλε, τι κάνεις;"- Πείραγμα ή σεξουαλική παρενόχληση;
Ο χαιρετισμός της προέδρου του κόμματος, "Πλεύση Ελευθερίας" ξάφνιασε τον δήμαρχο του Βόλου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΟ Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»
Ο δήμαρχος Βόλου κάνει λόγο για «ανεξήγητη εμμονή» προς το πρόσωπο του
Διαβάστε το στο news.grΜπέος: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μου είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»
Έντονα περιπαικτικά σχόλια κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, που περιέγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook τη στιγμιαία συνάντηση που είχαν στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο.
Ο δήμαρχος Βόλου υποστηρίζει ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου, την ώρα που τον προσπερνούσε του είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».
«Προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό “κόλλημα”, που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου», λέει ο κ. Μπέος, που προχωρά και σε ερμηνεία της φράσης της κυρίας Κωνσταντοπούλου.
«Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχλ
Διαβάστε το στο lamianow.grΑχιλλέας Μπέος – Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»
Αχιλλέας Μπέος – Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»
22/04/2024
Ανάρτηση στα social media με αφορμή τη σύντομη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί στο προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε ο Αχιλλέας Μπέος.
Ο δήμαρχος του Βόλου, φανερά ενοχλημένος από την στάση της προέδρου του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», αποκάλυψε πως η κ. Κωνσταντοπούλου τον προσφώνησε με την εξής ατάκα: «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;», με τον Αχιλλέα Μπέο να κάνει λόγω για εις βάρος του σεξουαλική παρενόχληση.
Αναλυτικά το μήνυμα του Αχιλλέα Μπέου:
«Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προα
Διαβάστε το στο filathlos.grΜπέος: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μου είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»
Έντονα περιπαικτικά σχόλια κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, που περιέγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook τη στιγμιαία συνάντηση που είχαν στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο. Ο δήμαρχος Βόλου υποστηρίζει ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου, την ώρα που τον προσπερνούσε του είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;». «Προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό “κόλλημα”, που η εν […]
The post Μπέος: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μου είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΘα μας τρελάνει ο Μπέος: Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»
Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τον διάλογο που είχε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στα δικαστήρια στον Βόλο. Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος έκανε λόγο για σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και ανάρτησε τον σύντομο διάλογο που είχαν, ενώ εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος. Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου έχει ως εξής: «Μετά και το πρωινό περιστατικό […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr