Κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Ιερώνυμου στη Θήβα την Παρασκευή

20:18 - 22/04/2024

Μια κοινή επίσκεψη υψηλού συμβολισμού φαίνεται πως είναι στα σκαριά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Ιερώνυμου στον Ωρωπό την Παρασκευή

Μετά την καταδίκη Ιερώνυμου στις επιθέσεις κατά "γαλάζιων" βουλευτών, ο Αρχιεπίσκοπος θα μεταβεί από κοινού με τον Κ. Μητσοτάκη σε δομή της αρχιεπισκοπής.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ξεχωριστής σημασίας κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη-Αρχιεπισκόπου στη Θήβα

Έρχεται μετά τις αναταράξεις που προκάλεσε το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομοφύλων Κοινή επίσκεψη στη Θήβα, σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, μετά το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τις επιθέσεις εις βάρος πολιτικών, με αφορμή τη βιαιοπραγία εις βάρος Το άρθρο Ξεχωριστής σημασίας κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη-Αρχιεπισκόπου στη Θήβα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Ιερώνυμου την Παρασκευή στην Θήβα

Οι δυο τους αναμένεται να επισκεφθούν την ερχόμενη Παρασκευή 26 Απριλίου τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Θήβα

Διαβάστε το στο Skai.gr

Η δύσκολη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Της Κύρας Αδάμ Οι απειλητικές  αντιδράσεις της Τουρκίας ότι «δεν θα δεχθεί κανένα τετελεσμένο» είναι αντιστρόφως ανάλογες των συνεπειών από τη δημιουργία του θαλάσσιου πάρκου στις Κυκλάδες εντός των χωρικών υδάτων. Το πάρκο αυτό αποτελεί μια πρώτης τάξεως  ευκαιρία και αφορμή για την Άγκυρα να φέρει στην επιφάνεια  την «καρδιά» των διεκδικήσεων της σε βάρος  της κυριαρχίας και των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας, που είναι η αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε νησιά νησίδες και βραχονησίδες που δεν έχουν παραχωρηθεί στην Ελλάδα με τις Συνθήκες, σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς. Δι’ αυτού του τρόπου η Άγκυρα επιχειρεί να βγάλει την Αθήνα από τη νιρβάνα στην οποία έχει πέσει ότι οι

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Κοινή παρουσία Μητσοτάκη και Ιερωνύμου την Παρασκευή

Οι σχέσεις Εκκλησίας και Κυβέρνησης βρίσκονται σε καλό επίπεδο μετά τα όσα συνέβησαν με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Τις δομές της Αρχιεπισκοπής στον Ωρωπό αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Παρασκευή, συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Η […] Το άρθρο Κοινή παρουσία Μητσοτάκη και Ιερωνύμου την Παρασκευή εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Αντιδράσεις για το λουκέτο και τη μεταφορά του πρωτοδικείου του Μεσολογγίου

Λόττο: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Τετάρτης

Μυστήριο με μάρκες 2.000 ετών που βρήκαν οι αρχαιολόγοι – Έχουν ελληνικά γράμματα

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Χάθηκαν δύο «χρυσοί» βαθμοί στο Βικελίδης

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Κακός Παναθηναϊκός, στο +4 η ΑΕΚ (video)

FBI: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή του Ισλαμικού Κράτους στη Μόσχα