Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της επίθεσης σε δημοτικό υπάλληλο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής με φτυάρι

10:01 - 23/04/2024

Το βίντεο αποτυπώνει τον εφιάλτη που έζησε ο δημοτικός υπάλληλος όταν δέχτηκε επίθεση με φτυάρι στη Χαλκιδική, από άτομα που τον περικύκλωσαν… Ο 42χρονος δημοτικός υπάλληλος περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα Νέα Μουδανιά στη Χαλκιδική, όταν δέχτηκε επίθεση. Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου λίγο μετά τις 23:00. Στην περιοχή ήταν σε ... Περισσότερα To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της επίθεσης σε δημοτικό υπάλληλο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής με φτυάρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίντεο-ντοκουμέντο! Χτύπησαν με φτυάρι δημοτικό υπάλληλο στη Χαλκιδική που επιθεωρούσε αντιπλημμυρικά έργα!

Ο υπάλληλος δέχτηκε επίθεση με φτυάρι ενώ επόπτευε τα αντιπλημμυρικά έργα στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής το βράδυ του Σαββάτου . Μαζί του ήταν και ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, και πήγαιναν από αντλιοστάσιο σε αντλιοστάσιο να τα ελέγξουν. Όπως ανέφερε το βράδυ της επίθεσης ήταν μαζί με άλλους υπαλλήλους του Δήμου και κάποια στιγμή Το άρθρο Βίντεο-ντοκουμέντο! Χτύπησαν με φτυάρι δημοτικό υπάλληλο στη Χαλκιδική που επιθεωρούσε αντιπλημμυρικά έργα! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που χτύπησαν με φτυάρι δημοτικό υπάλληλο – “Ξαφνικά το σηκώνει και με χτυπάει στο κεφάλι”

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα Νέα Μουδανιά, στη Χαλκιδική. Υπάλληλος του Δήμου Νέας Προποντίδας δέχθηκε επίθεση –εν μέσω σφοδρής καταιγίδας- από δύο άνδρες. Μάλιστα ο ένας δεν δίστασε να σηκώσει ακόμη και φτυάρι για να τον χτυπήσει! Ο δημοτικός υπάλληλος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ ο ένας από τους δύο δράστες συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.   […] The post Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που χτύπησαν με φτυάρι δημοτικό υπάλληλο – “Ξαφνικά το σηκώνει και με χτυπάει στο κεφάλι” appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Βίντεο ντοκουμέντο με ξυλοδαρμό ανάμεσα σε δημοτικό υπάλληλο και καταστηματάρχη

Ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού συνέβη στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου. Δημοτικός υπάλληλος του δήμου Προποντίδας καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από ιδιοκτήτες καταστήματος με σχολικά είδη και παιχνίδια στα Νέα Μουδανιά, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Ο υπάλληλος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση, ενώ ήλεγχε τα αντλιοστάσια στην περιοχή και ότι τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν […] Το άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο με ξυλοδαρμό ανάμεσα σε δημοτικό υπάλληλο και καταστηματάρχη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι