Νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε Αγρίνιο και Ναύπακτο

12:49 - 23/04/2024

Δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησαν χθες 22/4 τις αστυνομικές αρχές σε Αγρίνιο και Ναύπακτο. Αρχικά στο Αγρίνιο, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, διότι την εξύβρισε μέσω γραπτών μηνυμάτων και τηλεφώνου. Επιπρόσθετα, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, ένας άνδρας, ύστερα από καταγγελία που υπέβαλλε σε βάρος του, η αδερφή του για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ επιπλέον κατήγγειλε ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες στην μητέρα τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενδοοικογενειακή βία: Εννέα συλλήψεις σε Πάτρα, Αγρίνιο και Ναύπακτο

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νύχτα με «θερμά» επεισόδια και συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία σε Πάτρα, Αγρίνιο και Ναύπακτο

Εννέα άτομα συνελήφθησαν στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και την Ναύπακτο, για υποθέσεις που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βία. Οι καταγγελίες για ακόμα μια μέρα ήταν αλλεπάλληλες… Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Πάτρα συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, αναφέροντας ότι της άσκησε σωματική βία σπρώχνοντάς την και ρίχνοντάς την στο έδαφος. ... Περισσότερα To άρθρο Νύχτα με «θερμά» επεισόδια και συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία σε Πάτρα, Αγρίνιο και Ναύπακτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΕΛ.ΑΣ: 379 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας την περασμένη εβδομάδα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από 15 έως 21 Απριλίου, το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί, με τρεις βασικές κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της ενδοοικογενειακής βίας, της παραβατικότητας ανηλίκων, καθώς και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών.Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από 15 έως 21 Απριλίου, το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί, με τρεις βασικές κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της ενδοοικογενειακής βίας, της παραβατικότητας ανηλίκων, καθώς και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών.Ειδικότερα

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ηράκλειο Κρήτης: 5 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε 1 μόνο μέρα!

<p>Η κατάσταση πλέον έχει αγριέψει</p> <p> </p>

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Εννιά συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία σε Πάτρα, Αγρίνιο και Ναύπακτο

Μπαράζ συλλήψεων για ενδοοικογενειακή βία

Διαβάστε το στο Skai.gr

ΕΛΑΣ: 379 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε μια εβδομάδα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από 15 έως 21 Απριλίου, το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί, με τρεις βασικές κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της ενδοοικογενειακής βίας, της παραβατικότητας ανηλίκων, καθώς και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών. Ειδικά, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της […] ΕΛΑΣ: 379 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε μια εβδομάδα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

379 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε μια εβδομάδα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από 15 έως 21 Απριλίου, το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί, με τρεις βασικές κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της ενδοοικογενειακής βίας, της παραβατικότητας ανηλίκων, καθώς [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Παράπονα για τα χόρτα στη νησίδα- περιορισμένη ορατότητα για τους οδηγούς στο 1ο χλμ της Ε.Ο.Αγρινίου – Θέρμου

Β’ ΕΛΜΕ: μεγάλη αποχή, νίκη Συμμαχίας, ΔΑΚΕ σε ελεύθερη πτώση

Παγκόσμια εβδομάδα ανοσοποίησης – Δράση στο ΚΔΑΠ Κανδήλας

Το 1ο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου στις «Μαθηματικές Προ(σ)κλήσεις στον 21ο αιώνα»

«Της άνοιξης και της Λαμπρής» – Κέρδισε τις εντυπώσεις η εκδήλωση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης Αγρινίου

Θέρμο: «Έφυγε» ο Λάμπρος Λόης, μια εμβληματική μορφή…