Τράπεζα Πειραιώς: Παρατείνεται το πρόγραμμα ανταμοιβής συνεπών δανειοληπτών

13:00 - 23/04/2024

Παράταση έως το τέλος Ιουλίου ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς για το Πρόγραμμα Ανταμοιβής συνεπών δανειοληπτών, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της τράπεζας: «Η Τράπεζα Πειραιώς, ανταποκρινόμενη με ευθύνη στο ζήτημα της επιβάρυνσης των οικογενειακών προϋπολογισμών από την άνοδο των επιτοκίων διεθνώς, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους συνεπείς δανειολήπτες Στεγαστικών δανείων κυμαινόμενων […] Το άρθρο Τράπεζα Πειραιώς: Παρατείνεται το πρόγραμμα ανταμοιβής συνεπών δανειοληπτών εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τράπεζα Πειραιώς: Παράταση στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Συνεπών Δανειοληπτών Στεγαστικών Δανείων

Η Τράπεζα Πειραιώς, ανταποκρινόμενη με ευθύνη στο ζήτημα της επιβάρυνσης των οικογενειακών προϋπολογισμών από την άνοδο των επιτοκίων διεθνώς, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους συνεπείς δανειολήπτες Στεγαστικών δανείων κυμαινόμενων επιτοκίων. Συγκεκριμένα, η Τράπεζα Πειραιώς προχωρά σε παράταση από 01.05.24 έως 31.07.24 του Προγράμματος Ανταμοιβής Συνεπών Δανειοληπτών Στεγαστικών Δανείων που είχε ανακοινωθεί στις 11.04.2023, με τους ... Περισσότερα To άρθρο Τράπεζα Πειραιώς: Παράταση στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Συνεπών Δανειοληπτών Στεγαστικών Δανείων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τράπεζα Πειραιώς: Παράταση προγράμματος ανταμοιβής συνεπών δανειοληπτών στεγαστικών δανείων

Η Τράπεζα Πειραιώς, ανταποκρινόμενη με ευθύνη στο ζήτημα της επιβάρυνσης των οικογενειακών προϋπολογισμών από την άνοδο των επιτοκίων διεθνώς, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους συνεπείς δανειολήπτες Στεγαστικών δανείων κυμαινόμενων επιτοκίων.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Παράταση Προγράμματος Ανταμοιβής Συνεπών Δανειοληπτών Στεγαστικών δανείων

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους συνεπείς δανειολήπτες Στεγαστικών δανείων κυμαινόμενων επιτοκίων.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Παράταση προγράμματος ανταμοιβής συνεπών δανειοληπτών στεγαστικών δανείων

Η Τράπεζα Πειραιώς, ανταποκρινόμενη με ευθύνη στο ζήτημα της επιβάρυνσης των οικογενειακών προϋπολογισμών από την άνοδο των επιτοκίων διεθνώς, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους συνεπείς δανειολήπτες Στεγαστικών δανείων κυμαινόμενων επιτοκίων. Συγκεκριμένα, προχωρά σε παράταση από 01/05/24 έως 31/07/24 του Προγράμματος [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά