Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαρύτατες διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

16:00 - 23/04/2024

Δείτε αναλυτικά τα αδικήματα που τους βαρύνουν - Ο κρίσιμος ρόλος τριών προστατευόμενων μαρτύρων για την εξιχνίαση της υπόθεσης - Πώς οργανώθηκε το σχέδιο για τα επεισόδια το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη όπου δολοφονήθηκε ο αστυνομικός

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 12 κακουργήματα και 28 κατηγορίες

Με βάση την ασκηθείσα ποινική δίωξη κατά περίπτωση οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν 12 κακουργήματα, ενώ ο συνολικός αριθμός των αδικημάτων φτάνει τα 28.

Διαβάστε το στο in.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 12 κακουργήματα και 28 κατηγορίες

Με βάση την ασκηθείσα ποινική δίωξη κατά περίπτωση οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν 12 κακουργήματα, ενώ ο συνολικός αριθμός των αδικημάτων φτάνει τα 28.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο «κλειδί» και σοκαριστικοί διάλογοι των συλληφθέντων

Οργανωμένο σχέδιο επίθεσης στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη περιγράφουν στην ογκωδέστατη δικογραφία τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων και πλημμελημάτων ασκήθηκε στους συλληφθέντες

Ποινική δίωξη για 28 συνολικά αδικήματα με τα τουλάχιστον 12 εξ αυτών κακουργήματα, ασκήθηκε στους συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του αστυνόμου των ΜΑΤ στου Ρέντη και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη στο Ρέντη: Ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων και πλημμελημάτων ασκήθηκε στους συλληφθέντες

Για σωρεία κακουργημάτων (12) και πλημμελημάτων ασκήθηκε ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη και άλλες αξιόποινες πράξεις. Για σωρεία κακουργημάτων (12) και πλημμελημάτων ασκήθηκε ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη και άλλες αξιόποινες πράξεις. Η ποινική δίωξη για τη δολοφονία του αστυνομικού, στο Ρέντη, αφορά τα εξής αδικήματα: -Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (πέντε άτομα) -Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. -Ανθρωποκτονία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντες

Ποινική δίωξη για 28 συνολικά αδικήματα με τα 12 εξ αυτών κακουργήματα, ασκήθηκε στους συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του αστυνόμου των ΜΑΤ στου Ρέντη και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε το στο real.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαρύτατες διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, στην υπόθεση εμπλέκονται περίπου 160 πρόσωπα. Σε πέντε από αυτά αποδίδεται ηγετικός ρόλος στη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης The post Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαρύτατες διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Δολοφονία αστυνομικού: Βαρύτατες οι κατηγορίες του εισαγγελέα στους συλληφθέντες

Βαρύτατες κατηγορίες για σοβαρά κακουργήματα και πλημμελήματα αποδίδονται στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος όσων συμμετείχαν στη δράση εγκληματικής οργάνωσης οπαδών αθλητικής ομάδας, Το άρθρο Δολοφονία αστυνομικού: Βαρύτατες οι κατηγορίες του εισαγγελέα στους συλληφθέντες εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα

Η δικογραφία αφορά περίπου 160 άτομα ενώ 67 έχουν συλληφθεί…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

Ποινικές διώξεις για σειρά κακουργημάτων και για σωρεία πλημμελημάτων, συνολικά 28 αδικήματα, προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του αστυνόμου των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη κα

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη: Διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

Δολοφονία Λυγγερίδη: Διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες 23/04/2024 Στις 6000 σελίδες δικογραφία ,  στην υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη, Γιώργου Λυγγερίδη προκύπτει πως οι χούλιγκαν είχαν συγκεκριμένη δομή και δρούσαν μετά από εντολές Η ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών κύριος Σέβης, για την υπόθεση αφορά 28 αδικήματα και 12 κακουργήματα ενώ τα υπόλοιπα αφορούν πλημμελήματα. Οι κατηγορούμενοι είναι 160. Από αυτούς συνελήφθησαν οι 67, ένας εκ των οποίων ανήλικος. Αναζητούνται άλλοι δύο ανήλικοι. Συγκεκριμένα ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις εξής κατηγορίες: -Διεύθυνση εγκληματικής οργάνω

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων