Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών του Daniel και του Elias στη Θεσσαλία

16:00 - 23/04/2024

Ο πρωθυπουργός ήταν παρών σε εκδήλωση στο Μουζάκι για την αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία - Ευχαριστίες στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. ευρώ η συνολική αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία από Daniel και Elias

Τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ θα ξεπεράσει η συνολική αποκατάσταση των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias» που είχαν χτυπήσει με σφοδρότητα τη Θεσσαλία, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μουζάκι το μεσημέρι της Τρίτης (23.4.24). Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από ... Περισσότερα To άρθρο Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. ευρώ η συνολική αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία από Daniel και Elias δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. για την αποκατάσταση των ζημιών του «Daniel» και του «Elias»

Σε εκδήλωση στο Μουζάκι Καρδίτσας για την αποκατάσταση των ζημιών της Θεσσαλίας από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias παρέστη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Διαβεβαίωσε ότι οι δρόμοι θα ξανακατασκευαστούν καλύτεροι ώστε να καλυφθεί και η πιο δυσπρόσιτη γωνιά.

Διαβάστε το στο tovima

Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. ευρώ η αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία από τον "Daniel" και τον "Elias"

Οι τρεις επισημάνσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που τόνισε ότι "οι πόροι του Προϋπολογισμού προφανώς δεν είναι ατελείωτοι"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσει τα 3 δισεκατομ. ευρώ η αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias 

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», παρέστη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου. Το άρθρο Κυρ. Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσει τα 3 δισεκατομ. ευρώ η αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias  εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πάνω από 3 δισ. ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών από «Daniel» και «Elias»

Η πολύτιμη ανακάλυψη από Ιταλούς ερευνητές

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κ. Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών των “Daniel” και “Elias”

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», παρέστη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου. Στην ομιλία του ευχαρίστησε τα στελέχη «της τοπικής αυτοδιοίκησης Β΄ και Α΄ βαθμού, αλλά και όλους τους πολίτες της Θεσσαλίας, για την υπομονή τους, την καρτερικότητά τους, αλλά […] Κ. Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών των “Daniel” και “Elias” on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών των "Daniel" και "Elias"

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», παρέστη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου. Στην ομιλία του ευχαρίστησε τα στελέχη «της τοπικής αυτοδιοίκησης Β΄ και Α΄ βαθμού, [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών του Daniel και του Elias στη Θεσσαλία

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου, παρέστη το μεσημέρι της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η συνολική αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias” θα ξεπεράσει τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ. Από αυτά, τα 1,4 δισεκατομμύρια αφορά μόνο τις οδικές, τις σιδηροδρομικές υποδομές, καθώς και την ... The post Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών του Daniel και του Elias στη Θεσσαλία first appeared on KARDITSA NEWS.

Διαβάστε το στο karditsanews.gr

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών από «Daniel» και «Elias» – Θα είναι προσβάσιμη κάθε γωνιά της Θεσσαλίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη το μεσημέρι στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου. Όπως είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης, «η συνολική αποκατάσταση των ζημιών του ”Daniel” και του ”Elias” θα ξεπεράσει τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ. Από αυτά, τα […] The post Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών από «Daniel» και «Elias» – Θα είναι προσβάσιμη κάθε γωνιά της Θεσσαλίας appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσει τα 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias»

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», παρέστη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου. Στην ομιλία του ευχαρίστησε τα στελέχη «της τοπικής αυτοδιοίκησης Β΄ και Α΄ βαθμού, αλλά και όλους τους πολίτες της Θεσσαλίας, για την υπομονή τους, την καρτερικότητά τους, αλλά […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων