Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ένα βίντεο, μια... ιστορία (vid)

16:18 - 23/04/2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρουσίασε στο «Χ» ένα φανταστικό βίντεο…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE: Μεγάλη «μάχη» με υψηλό σκορ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, αναζητώντας τη νίκη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, για να γίνει από την αρχή “αφεντικό” της σειράς. Με το αβαντάζ της έδρας του, ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκλείσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε σειρά αγώνων, για να βρεθεί σε Final 4 ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE: Μεγάλη «μάχη» με υψηλό σκορ στο ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 1 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Διαβάστε το στο in.gr

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 87-91: Έκλεψε το πλεονέκτημα (vids)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 απέναντι στη Μακάμπι καθώς οι Ισραηλινοί «έσπασαν» το αβαντάζ της έδρας και παρά το ντελίριο που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ, κατάφερε να πάρει τη νίκη 91-87 και τον... πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Final Four. Τραγικό λάθος (και το μοναδικό) του Σλούκα στα 13' έδωσε τη μπάλα στον Κλίβελαντ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ | Game 1: Η post game εκπομπή του Gazzetta

Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Αντώνης Καλκαβούρας και Γιώργος Κούβαρης σχολίασαν το Game 1 της σειράς Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα play-offs της Euroleague.

Διαβάστε το στο Gazzetta

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 1 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Λύγισαν στο τέλος οι πράσινοι

Ο κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο (τον κέρδισε εντός και εκτός έδρας), Μακάμπι Τελ Αβίβ, «έσπασε» από το Game 1 της σειράς των πλέι οφ το πλεονέκτημα έδρας…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Παναθηναϊκός-Μακάμπι 87-91: Έγκλημα και… τιμωρία

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 91-87 στο Game 1 της Euroleague και δεν αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας, έχοντας εξαιρειτκή επιθετική γραμμή, αλλά η άμυνα του είχε πολλά προβλήματα ενώ όταν έπρεπε ευστοχήσει από γραμμή της "φιλανθρωπίας" δεν το έκανε.

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ live streaming (23/04)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ LIVE STREAMING (23/04): Κάνεις εγγραφή και χωρίς να χρειάζεται κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν. Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Live: Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (1η περίοδος)

Live: Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (1η περίοδος) 23/04/2024 Ξεκίνησε το παιχνίδι.  Μακάμπι Τελ Αβίβ (Κάτας): Κλίβελαντ, Γουέμπ, Μπράουν, Μπάλντγουιν, Σόρκιν, Ντιμπαρτολομέο, Ριβέρο, Κοέν, Τόμασον, Νίμπο, Μπλατ, Κόλσον. Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου. Οι δωδεκάδες των ομάδων:  Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα. Καλησπέρα! Τα πλέι οφ της Euroleague ξεκινάνε απόψε με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ. 

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91 και έχασε το πλεονέκτημα έδρας

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 91-87 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Euroleague και ξεκίνησε με το… αριστερό τη σειρά, χάνοντας ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας. Παρότι βρέθηκε ακόμη και με διψήφια διαφορά μπροστά στο σκορ, ο Παναθηναϊκός επέτρεψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ να “σπάσει” την έδρα του, με μεγάλα σουτ στην 4η περίοδο και τον […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Ήττα για τους Πράσινους

Δύσκολα έγιναν τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό καθώς η Μακάμπι του έσπασε την έδρα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο να κάνει το 1-0 στα play off της Euroleague, τελικά όμως έγινε το 0-1 με το 87-91 και η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τουλάχιστον μία νίκη στο […] Το άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Ήττα για τους Πράσινους εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι

Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ

Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ

Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!