«Χαμός» μεταξύ Ναταλί Βέλτση και Γιώργου Λάγιου για Παπανώτα: «Είστε επικίνδυνος, δείξτε μου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

22:39 - 23/04/2024

«Μιλάω ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, το οποίο μου έχει δώσει το δικαίωμα το κράτος. Δεν σας είπα εγώ ποτέ ότι είμαι ψυχολόγος», απάντησε

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλί Βέλτση: Έξω φρενών η ψυχολόγος με τον Γιώργο Λάγιο στον αέρα του Open: «Είστε επικίνδυνος, δείξτε μου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

Εκρηκτικό ήταν σήμερα το κλίμα στο «Πρωινό Σου Σου». Συγκεκριμένα, στον αέρα της εκπομπής, ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση η ψυχολόγος Ναταλί Βέλτση και ο σύμβουλος ψυχικής υγείας Γιώργος Λάγιος, με αφορμή την τοποθέτηση του δεύτερου πάνω στις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα. Εκρηκτικό ήταν σήμερα το κλίμα στο «Πρωινό Σου Σου». Συγκεκριμένα, στον αέρα της εκπομπής, ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση η ψυχολόγος Ναταλί Βέλτση και ο σύμβουλος ψυχικής υγείας Γιώργος Λάγιος, με αφορμή την τοποθέτηση του δεύτερου πάνω στις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα. «Η δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα ήταν προκλητική, αλλά αληθής. Το θύμα έχει την επιλογή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ναταλί Βέλτση: Έξω φρενών η ψυχολόγος με τον Γιώργο Λάγιο στον αέρα του Open: «Είστε επικίνδυνος, δείξτε μου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

Εκρηκτικό ήταν σήμερα το κλίμα στο «Πρωινό Σου Σου». Συγκεκριμένα, στον αέρα της εκπομπής, ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση η ψυχολόγος […] The post Ναταλί Βέλτση: Έξω φρενών η ψυχολόγος με τον Γιώργο Λάγιο στον αέρα του Open: «Είστε επικίνδυνος, δείξτε μου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Δύο ποδοσφαιριστές της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό

Super League: Ο Άρης έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό (1-1) στο Χαριλάου

Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: Το βίντεο που βοήθησε τις Αρχές στην ταυτοποίηση των συλληφθέντων

Super League: Αγγίζει τον δεύτερο σερί πρωτάθλημα η ΑΕΚ μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Κομισιόν κατατάσσει την Ελλάδα 18η στην διοχέτευση κονδυλίων στην Υγεία από το Ταμείο Ανάκαμψης»

Για κακούργημα διώκεται ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος