Αυξημένα τα μέτρα στη Λαμία

22:55 - 23/04/2024

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία στην ομώνυμη πόλη την Τετάρτη 24 Απριλίου και για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα υπάρχουν μέτρα από τις αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Λαμία, στο παιχνίδι θα κοπούν 5.305 εισιτήρια, εκ των οποίων τα 500 προορίζονται για τους φίλους του ΠΑΟΚ, ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν ηλεκτρονικά και μέσω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Live ενημέρωση: Σέντρα στο Λαμία – ΠΑΟΚ

Η εξέλιξη των αγώνων Λαμία-ΠΑΟΚ, Άρης-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Γκέλα για τον ΠΑΟΚ στη Λαμία (1-1)

Χάνει… λάδια και μένει σε απόσταση από την κορυφή ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε για ένα ακόμη παιχνίδι κακή εικόνα και γλίτωσε το κάζο στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων! Χάρη σε ασίστ του Ντεσπόντοφ και κεφαλιά του Σβαμπ, οι «ασπρόμαυροι» απέφυγαν την ήττα και στέρησαν την ιστορική νίκη στη Λαμία (1-1), η οποία έχει μεγάλα παράπονα για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη! Με δέκα παίκτες από το 90’ λόγω αποβολής του Αμαράλ η Λαμία, αποβλήθηκε ο Σλίβκα επίσης από τον πάγκο, ενώ κρατήθηκαν 7 λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος και άλλα 13 στο δεύτερο! Ο Σλίβκα είχε ανοίξει το σκορ για τους Φθιωτούς που το πάλεψαν και θα μπορούσαν να πάρουν το κάτι παραπάνω, αλλά έμειναν με το «αχ».

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»