ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στη Χερσόνησο Κρήτης εμπλουτισμένο με τοπικά εκλεκτά προϊόντα

12:10 - 24/04/2024

Το νέο διώροφο κατάστημα στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην  Κρήτη εγκαινίασε η ΑΒ Βασιλόπουλος την Τετάρτη, 24 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες… Το άρθρο ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στη Χερσόνησο Κρήτης εμπλουτισμένο με τοπικά εκλεκτά προϊόντα εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στη Χερσόνησο Κρήτης εμπλουτισμένο με τοπικά εκλεκτά προϊόντα

Το νέο διώροφο κατάστημα στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην  Κρήτη εγκαινίασε η ΑΒ Βασιλόπουλος την Τετάρτη, 24 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών για υψηλή ποιότητα, ποικιλία και άριστη εξυπηρέτηση. Το νέο κατάστημα, έκτασης 1.100 τ.μ., που είναι το πρώτο στον Δήμο Χερσονήσου, βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και διαθέτει τμήματα, όπως το οπωροπωλείο, το Το άρθρο ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στη Χερσόνησο Κρήτης εμπλουτισμένο με τοπικά εκλεκτά προϊόντα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στη Χερσόνησο Κρήτης εμπλουτισμένο με τοπικά εκλεκτά προϊόντα

Το νέο διώροφο κατάστημα στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην  Κρήτη εγκαινίασε η ΑΒ Βασιλόπουλος την Τετάρτη, 24 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών για υψηλή ποιότητα, ποικιλία και άριστη εξυπηρέτηση. Το νέο κατάστημα, έκτασης 1.100 τ.μ., που είναι το πρώτο στον Δήμο Χερσονήσου, βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και διαθέτει τμήματα, όπως το οπωροπωλείο, το […] Το άρθρο ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στη Χερσόνησο Κρήτης εμπλουτισμένο με τοπικά εκλεκτά προϊόντα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Νέες ταινίες: Ο Λούκα Γκουαντανίνο κάνει σερβίς στον έρωτα

Μάριος Αθανασίου στο documentonews.gr: «Είμαι πρώτα αντιφασίστας και μετά όλα τα υπόλοιπα»

Ισως είχε άλλη στάση…

Ελλάδα 2.0: «Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη» – Όποια και αν είναι η ερώτηση

Κύριε Φλωρίδη σας έχει ενημερώσει η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι η «γαλάζια» Προϊσταμένη της Ι.Υ. Λάρισας, ανταμείφθηκε για την ιατροδικαστική διερεύνηση-φιάσκο των Τεμπών;

Ματωµένα µεροκάµατα µε φτωχοποίηση