Προσήχθη και κρατείται με εντολή Τασούλα ο Φλώρος για τις μπουνιές στη Βουλή

14:10 - 24/04/2024

Προσήχθη και κρατείται με εντολή του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος για το… Το άρθρο Προσήχθη και κρατείται με εντολή Τασούλα ο Φλώρος για τις μπουνιές στη Βουλή εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του ανεξάρτητου βουλευτή που είχε εκλεγεί αρχικά με το κόμμα των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο για το επεισόδιο με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο. Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ), αδίκημα που τιμωρείται με ποινή κάθειρξης Το άρθρο Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του ανεξάρτητου βουλευτή, που είχε εκλεγεί αρχικά με το κόμμα των «Σπαρτιατών», Κωνσταντίνου Φλώρου, για το επεισόδιο με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου. Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ), αδίκημα που τιμωρείται με ποινή κάθειρξης από πέντε έως δέκα έτη. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραμένει κρατούμενος απόψε, μετά την προθεσμία που έλαβε από τον ανακριτή, καλείται να απολογηθεί για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του, για την επίθεση μέσα στη Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Κρατείται ο Φλώρος με εντολή του Τασούλα για τις μπουνιές στον Γραμμένο μέσα στη Βουλή

Με εντολή του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα προσήχθη και κρατείται ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος επιτέθηκε μέσα στη Βουλή και γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο. Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος επιτέθηκε με μπουνιές στον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο, προσήχθη από την φρουρά της […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Νέες ταινίες: Ο Λούκα Γκουαντανίνο κάνει σερβίς στον έρωτα

Μάριος Αθανασίου στο documentonews.gr: «Είμαι πρώτα αντιφασίστας και μετά όλα τα υπόλοιπα»

Ισως είχε άλλη στάση…

Ελλάδα 2.0: «Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη» – Όποια και αν είναι η ερώτηση

Κύριε Φλωρίδη σας έχει ενημερώσει η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι η «γαλάζια» Προϊσταμένη της Ι.Υ. Λάρισας, ανταμείφθηκε για την ιατροδικαστική διερεύνηση-φιάσκο των Τεμπών;

Ματωµένα µεροκάµατα µε φτωχοποίηση