Σιμιγδαλένιος χαλβάς: 3 συχνά λάθη και πώς να τα αποφύγετε

16:00 - 24/04/2024

Ο χαλβάς είναι ζωντανό κομμάτι της γαστρονομικής μας παράδοσης, το γλυκό του οικογενειακού τραπεζιού δίπλα στους μεζέδες της Σαρακοστής. Εμείς, σας δίνουμε απλά και αναλυτικά όλα τα μυστικά για να μη δείτε ποτέ ξανά τον χαλβά σας άψητο, ψιχουλιαστό ή λασπωμένο.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων