Σαρακιώτης – Αυλωνίτης: «Το κρυφτό τελείωσε – Θα λογοδοτήσουν οι Βουλευτές της Ν.Δ. για την κατάργηση του Ειρηνοδικείου Αταλάντης»

18:10 - 24/04/2024

Στη Βουλή υποδέχθηκαν ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης και ο Βουλευτής Κερκύρας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης… Το άρθρο Σαρακιώτης – Αυλωνίτης: «Το κρυφτό τελείωσε – Θα λογοδοτήσουν οι Βουλευτές της Ν.Δ. για την κατάργηση του Ειρηνοδικείου Αταλάντης» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαρακιώτης-Αυλωνίτης: «Το κρυφτό τελείωσε – Θα λογοδοτήσουν οι Βουλευτές της Ν.Δ. για την κατάργηση του Ειρηνοδικείου Αταλάντης»

Στη Βουλή υποδέχθηκαν ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης και ο Βουλευτής Κερκύρας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Αυλωνίτης το Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών κ. Δημήτριο Νικολάου, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης κ. Μάριο Παπανικολάου και τη Δικηγόρο και Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κα Ευαγγελία Παναγιώτου, με αντικείμενο της σύσκεψής τους την κατάργηση του Ειρηνοδικείου Αταλάντης μέσω του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το νέο Δικαστικό Χάρτη. Οι κ.κ. Σαρακιώτης και Αυλωνίτης συμφώνησαν ότι το Ειρ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Νέες ταινίες: Ο Λούκα Γκουαντανίνο κάνει σερβίς στον έρωτα

Μάριος Αθανασίου στο documentonews.gr: «Είμαι πρώτα αντιφασίστας και μετά όλα τα υπόλοιπα»

Ισως είχε άλλη στάση…

Ελλάδα 2.0: «Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη» – Όποια και αν είναι η ερώτηση

Κύριε Φλωρίδη σας έχει ενημερώσει η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι η «γαλάζια» Προϊσταμένη της Ι.Υ. Λάρισας, ανταμείφθηκε για την ιατροδικαστική διερεύνηση-φιάσκο των Τεμπών;

Ματωµένα µεροκάµατα µε φτωχοποίηση