Άρειος Πάγος: Πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης

20:00 - 24/04/2024

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των 11 βουλευτών των Σπαρτιατών επικύρωσε τον αποκλεισμό τους από τις ευρωεκλογές – Το σκεπτικό του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρειος Πάγος: Πραγματικός ηγέτης των Σπαρτιατών ο Κασιδιάρης - Το σκεπτικό του «κοψίματος» από τις Ευρωεκλογές

Ξεκάθαρη διασύνδεση του Ηλία Κασιδιάρη με το κόμμα των Σπαρτιατών «είδε» το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου και με αυτό το δεδομένο οι δικαστές «έκοψαν» τη συμμετοχή του στις επικείμενες Ευρωεκλογές. Οι αρεοπαγίτες επισημαίνουν στην απόφαση τους πως πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών είναι ο καταδικασμένος-σε πρώτο βαθμό- διευθυντής της εγκληματικής οργάνωσης της ... Περισσότερα To άρθρο Άρειος Πάγος: Πραγματικός ηγέτης των Σπαρτιατών ο Κασιδιάρης - Το σκεπτικό του «κοψίματος» από τις Ευρωεκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Χαστούκι» του Αρείου Πάγου: Ο Κασιδιάρης πραγματικός αρχηγός των «Σπαρτιατών»

Ηχηρό ράπισμα συνιστά η απόφαση του Αρείου Πάγου καθώς, αφού απέκλεισε τους ακροδεξιούς «Σπαρτιάτες» από τις Ευρωεκλογές, αιτιολόγησε την απόφασή… Το άρθρο «Χαστούκι» του Αρείου Πάγου: Ο Κασιδιάρης πραγματικός αρχηγός των «Σπαρτιατών» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Αρειος Πάγος: Πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών ο Ηλίας Κασιδιάρης

Εκτός εκλογικής αναμέτρησης το μόρφωμα υπό τον Βασίλη Στίγκα. Βουλευτές της ακροδεξιάς ΚΟ προσέφεραν «το κόμμα τους ως μανδύα νέου πολιτικού κόμματος» στο καταδικασμένο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με το σκεπτικό των αρεοπαγιτών The post Αρειος Πάγος: Πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών ο Ηλίας Κασιδιάρης appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Άρειος Πάγος: Πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης

Δείτε την απόφαση του Αρείου Πάγου

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Άρειος Πάγος: Πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών ο Ηλίας Κασιδιάρης

Σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, ο πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών είναι ο έγκλειστος στις φυλακές πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών, «προσέφεραν στην πραγματικότητα το κόμμα τους ως μανδύα νέου πολιτικού κόμματος στον Ηλία Κασιδιάρη, διευκολύνοντάς τον να καταστρατηγήσει τους περιορισμούς εκλογιμότητας που τάσσονται από την εκλογική Το άρθρο Άρειος Πάγος: Πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Άρειος Πάγος για Σπαρτιάτες: «Πραγματικός αρχηγός ο Ηλίας Κασιδιάρης»

Καταπέλτης το σκεπτικό των αρεοπαγιτών για τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές

Διαβάστε το στο news.gr

Ευρωεκλογές 2024 – Άρειος Πάγος: Πραγματικός ηγέτης των Σπαρτιατών ο Κασιδιάρης

Ξεκάθαρη διασύνδεση του Ηλία Κασιδιάρη με το κόμμα των Σπαρτιατών «είδε» το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου και με αυτό το δεδομένο οι δικαστές «έκοψαν» τη συμμετοχή του στις επικείμενες Ευρωεκλογές. Οι αρεοπαγίτες επισημαίνουν στην απόφαση τους πως πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών είναι ο καταδικασμένος-σε πρώτο βαθμό- διευθυντής της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Σύμφωνα με το σκεπτικό τους, οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών «προσέφεραν στην πραγματικότητα το κόμμα τους ως μανδύα νέου πολιτικού κόμματος στον Ηλία Κασιδιάρη, διευκολύνοντάς τον να καταστρατηγήσει τους περιορισμούς εκλογιμότητας που τάσσονται από την εκλογική νομοθεσία». Οι δικαστ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Το σκεπτικό του Αρείου Πάγου για Σπαρτιάτες και ευρωεκλογές: «Πραγματικός ηγέτης είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης»

Το κόμμα των Σπαρτιατών «υποκαθιστά» τη Χρυσή Αυγή κι ο πραγματικός αρχηγός του είναι ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωση Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος παραμένει αμετακίνητος στη ρητορική μίσους και τη βίαιη δράση με στόχο την κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέκλεισε τους Σπαρτιάτες […] Το άρθρο Το σκεπτικό του Αρείου Πάγου για Σπαρτιάτες και ευρωεκλογές: «Πραγματικός ηγέτης είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων