Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»

20:37 - 24/04/2024

Πυρά κατά του διαιτητή Κατσικογιάννη που διηύθυνε το Λαμία-ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ειρωνική ανάρτηση από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού για τον Ηπειρώτη ρέφερι που διηύθυνε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (1-1), με τους Θεσσαλονικείς να ισοφαρίζουν στο 90+10 με τον Σβαμπ. Ο Γάννης Αλαφούζος ανέφερε στο twitter: «Κατσικογιάννης δάσκαλος, ή μαθητής των […] The post Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;

H αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου για τα σφυρίγματα του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία – ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε τη διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη στο Λαμία – ΠΑΟΚ. Με ανάρτησή του στο twitter, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, σχολίασε με τη διαιτησία του Έλληνα διαιτητή,  Αλέξανδρου Κατσικογιάννη, ο οποίος κράτησε 10 λεπτά καθυστερήσεις, με τους Θεσσαλονίκεις να ισοφαρίζει στο 110′. Στο 90′, ο διαιτητής είχε αφήσει με δέκα ... Περισσότερα To άρθρο Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία – ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Aλαφούζος: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεβ»;

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, έκανε μια καυστική ανάρτηση στο Twitter για την διαιτησία του Κατσικογιάννη στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Aλαφούζος: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεβ»;

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, έκανε μια καυστική ανάρτηση στο Twitter για την διαιτησία του Κατσικογιάννη στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ. «Τιτίβισμα» για την διαιτησία της αναμέτρησης Λαμία-ΠΑΟΚ από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ; Δεν ξέρω αν […] The post Aλαφούζος: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεβ»; appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Αλαφούζος για τη διαιτησία στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Θέση για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος!

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»

Πυρά κατά του διαιτητή Κατσικογιάννη που διηύθυνε το Λαμία-ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ειρωνική ανάρτηση από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού για τον Ηπειρώτη ρέφερι που διηύθυνε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (1-1), με τους Θεσσαλονικείς να ισοφαρίζουν στο 90+10 με τον Σβαμπ.  Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε στο twitter: «Κατσικογιάννης δάσκαλος, ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεβ ; Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε η να γελάμε...».  Υπενθυμίζεται ότι ο Νταμπάνοβιτς ήταν ο διαιτητής που είχε σφυρίξει το περσινό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στα πλέι οφ αφήνοντας με σφοδρά παράπονα τους Πράσινους, ενώ ο Στάβρεφ διηύθυνε πρόσφατα το Άρης-Παναθηναϊκός και προκάλεσε ξανά την έντονη δυσαρέσ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»