Επεξεργασμένα τρόφιμα: τα 4 σημεία-κλειδιά στις ετικέτες

12:09 - 24/07/2024

Η Μαρία Παπακωνσταντίνου, χημικός Msc / NPD, με ειδίκευση στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, μας εξηγεί πώς να αποκωδικοποιούμε τις ορολογίες που διαβάζουμε στα συστατικά των τροφίμων. 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Το protothema μέσα στις τελετές των Illuminati στην Αθήνα: Πολιτικοί, ρουσφέτια και οι απαράβατοι κανόνες της αδελφότητας

Ακριβότερο έως και 7% φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, οι τιμές για γαλοπούλα και κουραμπιέ

Η Μπιάνκα Σενσόρι εξήγησε γιατί κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις με αποκαλυπτικά ρούχα

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στηρίζει την Ουκρανία, δεν πρέπει να φύγουμε από τις Βρυξέλλες χωρίς λύση για τη χρηματοδότησή της

Ρούτσι: Αν η Καρυστιανού κάνει κίνημα ο σύλλογος για τα Τέμπη πρέπει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή

Για πρώτη φορά γυναίκα νικήτρια στον Μαραθώνιο της Ανταρκτικής (βίντεο)