Ντρισμπιώτη: Έκλαψα όταν έμαθα ότι θα είμαι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

12:48 - 26/07/2024

Συγκινημένη που θα είναι σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δήλωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Η πρωταθλήτρια του βάδην μίλησε για τις βλέψεις της στη διοργάνωση. Η συνέντευξη της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Αντιγόνη οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν αρχίσει. Πώς κύλησε η προετοιμασία σου και πώς αναμένεις την διοργάνωση; «Η προετοιμασία κύλησε καλά. Πάντα έχουμε τις εκπλήξεις μας, αλλά αντιμετωπίζουμε ό,τι μπορούμε. Είμαστε στην τελική ευθεία και είμαστε έτοιμοι να πάμε να το ζήσουμε». Ποιος είναι ο στόχος σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες; «Είμαι λίγο επιφυλακτική. Ποτέ δεν λέω ποιό θέλω να είναι το αποτέλεσμα. Εχοντας δουλέψει κάποια πρ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αμερικανικές δυνάμεις κατάσχεσαν στρατιωτικό υλικό σε πλοίο που είχε προορισμό το Ιράν στον Ινδικό Ωκεανό

Οξειδωμένη οβίδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εντοπίστηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Πωλείται ο Μανδάς – Τέλος για Παναθηναϊκό, ποιες οι πιθανότητες του Ολυμπιακού

Ζελένσκι: Ομάδα εργασίας για τις εγγυήσεις ασφαλείας θα έχει συνομιλίες στη Γερμανία

Ο Γιώργος Λαμπράκης διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ

«Θέμα» με Ναν στον Παναθηναϊκό – Νέα μεταγραφή για να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός