Ψάρι μπιάνκο από την Κέρκυρα

22:21 - 28/07/2024

Μια πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή ενός παραδοσιακού πιάτου της Κέρκυρας που ξεχωρίζει για την απλότητά του και την πλούσια γεύση του. Το όνομά του προέρχεται από τη λέξη "bianco" που σημαίνει "λευκό" στα ιταλικά, αναφερόμενη στην λευκή σάλτσα που συνοδεύει το ψάρι.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Ρέντης: Συναγερμός από φωτιά σε αποθήκες εργοστασίου

Εξινχιάστηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ (Βίντεο)

Έλεγχος της ΑΑΔΕ στο Συλλόγο Θυμάτων Τεμπών – Η αντίδραση Καρυστιανού

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: Εύκολη νίκη για τον Δικέφαλο στην Τούμπα

Νίκος Λαζαρίδης: Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοπόρος οινοποιός

Ισπανία: Πολύ βαριά ήττα για τους σοσιαλιστές σε περιφερειακές εκλογές