Το ΒΗΜΑ Σήμερα:Πώς οι τουρίστες επιβαρύνουν τον πλανήτη τρώγοντας και πίνοντας

07:29 - 29/07/2024

Η Παγώνα Λαψάτη, δημοσιογράφος στα περιοδικά της Μore Μedia, εξηγεί πως συνδέεται ο κλάδος της φιλοξενίας με την σπατάλη τροφίμων και ποιες πρακτικές υιοθετούνται για μια πιο βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας του τουρισμού.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Φοινικούντα: Παραδόθηκε ο 30χρονος φίλος του επιχειρηματία

«Ώρα μηδέν» στις Βρυξέλλες για Ουκρανία: «Δε φεύγουμε χωρίς απόφαση»

Σχέδιο φοροελαφρύνσεων στο τραπέζι: Ποιοι επιχειρηματίες κερδίζουν και πότε

Airbnb: Κυβερνητικό «φρένο» για να επιστρέψουν τα σπίτια στην αγορά

Καιρός δύο ταχυτήτων πριν τις γιορτές: Βροχές από το Σαββατοκύριακο – Ψυχρή εισβολή στο προσκήνιο

ΗΠΑ: Ζήτημα ωρών η δημοσιοποίηση των φακέλων Έπσταϊν – Οι άσοι στο μανίκι της Μάξγουελ