Το συνεχίζει ο Τσιτσιπάς, νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του: «Δεν είναι πολύ ευφυής» - Δείτε βίντεο

02:36 - 09/08/2024

Νωρίτερα ο Έλληνας τενίστας έβρισε τον πατέρα του και τον έδιωξε από το γήπεδο στο Μόντρεαλ εκνευρισμένος που έχανε από τον αντίπαλό του

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντί να ζητήσει συγγνώμη... απειλεί με απόλυση τον πατέρα του! - "Δεν είναι και πολύ ευφυής"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να σοκάρει αρνητικά όλη την Ελλάδα με τη συμπεριφορά του εις βάρος του πατέρα του, Απόστολου. Τι συνέβη μετά τις απίστευτες ύβρεις εις βάρος του στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του μετά τον αποκλεισμό – «Δεν είναι πολύ ευφυής»

«Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Διαβάστε το στο in.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του μετά τον αποκλεισμό – «Δεν είναι πολύ ευφυής»

«Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τσιτσιπάς: Νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του - «Δεν είναι πολύ ευφυής»

Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας έδειξε τον «κακό του εαυτό» προς τον πατέρα του Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Επενδύσεις-μαμούθ €1,2 τρισ. στα ενεργειακά δίκτυα της Ευρώπης με στόχο τη μείωση του ενεργειακού κόστους

Αυτά είναι τα 13 νέα Πειραματικά Σχολεία που θα λειτουργήσουν σε Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία, Ταύρο και άλλες 6 περιοχές

Οργάνωση πληρωμένων δολοφόνων: Όπλα και σφαίρες εντοπίστηκαν στο σπίτι του «Δήμου» στην Αλβανία

Committee: O θεσμός που τιμά και υπηρετεί την ελληνική ναυτιλία εδώ και 90 χρόνια

Η Αθηναϊκή Λέσχη συμπλήρωσε 150 χρόνια από την ίδρυσή της: Ποιοι πήγαν στην εκδήλωση, δείτε φωτογραφίες

Πειραματικά σχολεία: Ποια θα λειτουργήσουν τα επόμενα δύο σχολικά έτη