Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συνεργασία μου με τον πατέρα μου ως προπονητή τελείωσε
17:20 - 09/08/2024
«Προτιμώ να κρατήσω τον πατέρα μου στο ρόλο του ως πατέρα και μόνο ως πατέρα» αναφέρει σε εκτενή του ανάρτηση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μία ημέρα μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι ύβρεις προς τον πατέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα, ενημερώνει για τη λήξη της συνεργασίας τους. «Στην περίπτωσή μου κατάλαβα ότι ήμουν λάθος να μιλήσω στον πατέρα μου με τον τρόπο που το έκανα» αναφέρει ο Έλληνας τενίστας. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του απαράδεκτη και ευχαριστεί τον πατέρα του για «τις θυσίες και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί για να κάνει αυτή την προσπάθεια να πετύχει». Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά: «Σας ενημερώνω με βαριά καρδιά ότι η συνεργασία μου με τον πατέρα μου ως προπο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Διέκοψε τη συνεργασία με τον πατέρα του, Απόστολο - «Όταν νιώθω ότι δεν με σέβονται, τείνω να χάνω τον έλεγχο»
Μετά το απαράδεκτο ξέσπασμα του στο τουρνουά του Μόντρεάλ που έγινε viral, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του «απαράδεκτη», αλλά ανακοίνωσε ότι από δω και πέρα ο πατέρας του Απόστολος δεν θα είναι ο προπονητής του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤσιτσιπάς: Τέλος η συνεργασία με τον Απόστολο – Ψάχνει για νέο προπονητή (pic)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Απόστολο - Τι έγραψε για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Νισικόρι.
Διαβάστε το στο in.grΤσιτσιπάς: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον πατέρα και προπονητή του
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον πατέρα του και προπονητή του Απόστολο Τσιτσιπά...
Διαβάστε το στο GazzettaΤσιτσιπάς: Τέλος η συνεργασία με τον Απόστολο – Ψάχνει για νέο προπονητή (pic)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Απόστολο – Τι έγραψε για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Νισικόρι.
Διαβάστε το στο tanea.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Οι στιγμές που «ράγισαν το γυαλί» με τον πατέρα του και οδήγησαν στο «διαζύγιο»
Μετά και το τελευταίο του «ξέσπασμα», ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον πατέρα του. «Δεν θα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣτέφανος Τσιτσιπάς: Η «εισβολή» της μητέρας του σε συνέντευξη Τύπου και οι... εξηγήσεις
Το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς ο 25χρονος τενίστας αφού πρώτα έβρισε τον πατέρα του, στη συνέχεια…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣτέφανος Τσιτσιπάς: Τέλος η συνεργασία με τον πατέρα μου – Έδειξα μια σκοτεινή πλευρά του εαυτού μου
«Η συμπεριφορά μου στο γήπεδο ήταν απαράδεκτη» απολογήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοινώνοντας ότι «οι δύο έχουμε συμφωνήσει να επικεντρωθούμε πρώτα στην ανθρώπινη πλευρά μας».
Διαβάστε το στο tovima