Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Όθωνας Ηλιόπουλος – Ζητά να τον αντικαταστήσει ο Στέφανος Κασσελάκης

19:29 - 10/08/2024

Παραιτήθηκε ο Όθωνας Ηλιοπουλος από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα. Μάλιστα ζήτησε να δοθεί η έδρα του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Ηλιόπουλος επικαλείται φόρτο εργασίας λόγω της ερευνητικής του δουλειάς στο εξωτερικό, επισημαίνοντας ότι «προσπάθησα όλο αυτό το διάστημα με ενθουσιασμό και προσήλωση να εκπληρώσω τα καθήκοντα μου ως βουλευτής και συνάμα να συνεχίσω την ερευνητική μου δουλειά στο εξωτερικό». «Ευελπιστώ ότι η πράξη της παραίτησής μου δεν θα στερήσει από τους συμπατριώτες μου στο εξωτερικό τη δυνατότητα εκπροσώπησής τους, μιας και παραιτούμαι υπέρ του ετέρου από

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας